Kriminal - BS Mediestrøm

Kriminalbøker for barn og voksne.
Biblioteksentralen
 1. Lawrence Block's Eight million ways to die
  Lawrence Block's Eight million ways to die - Snyder, John K.

  År: 2018
  Forlag: IDW Publ.
  Språk: Engelsk
  Pris: Nkr 267.00
  Omfang: 140 s.
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Scudder, Matthew (fiktiv person) / USA - New York (byen) / Tegneserier / Grafisk roman / Kriminal
  ISBN: 978-1-61377-884-5
  Bestill i nettbutikken
 2. Den stumme døden
  Den stumme døden - Kutscher, Volker

  Berlin, 1930. I et filmstudio filmer de en romantisk komedie, men det endres raskt til en tragedie da en lysprojektor faller ned og dreper hovedrolleinnehaveren, den berømte men litt fallerte Betty Winter. Politimannen Gereon Rath blir tilkalt, og finner raskt ut at det ikke var noen ulykke. Så blir en ny skuespiller funnet død. Under etterforskningen mister han kontrollen og beveger seg på kanten av hva som er lovlig. Han blir derfor tatt av etterforskningen og satt til papirarbeid. Men i hemmelighet fortsetter han etterforskningen. Dette er andre bok i serien om Gereon Rath. Den første boken ble først utgitt med tittelen «Den våte fisken», men utkom så med tittelen «Babylon Berlin» (2017). Den er også filmatisert som TV-serie. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2018
  Forlag: Cappelen Damm
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 473.75
  Omfang: 1 elektronisk tekst (574 s.)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Rath, Gereon (fiktiv person) / Tyskland - Berlin / 1930-tallet / Roman / Kriminal / Historisk
  ISBN: 978-82-02-59846-4
  Bestill i nettbutikken
 3. Isbjørngåten
  Isbjørngåten - Lahlum, Hans Olav

  Fredag 18. mai 1973 forsvinner 16 år gamle Jørgen Magnus Kvamme sporløst på vei hjem fra skolen. Noen timer senere melder hans enslige mor ham savnet, og Kolbjørn «K2» Kristiansen blir straks satt på saken. Det viser seg at guttens far er den mektige forretningsmannen Bjørn Christopher Fabricius, kjent under tilnavnet Isbjørnen. Etterforskningen viser at også Fabricius' eldste sønn ble kidnappet fra barneværelset i 1933, og aldri kom til rette. Nå førti år senere søker K2 i Fabricius' lange og konfliktfylte liv for å finne ut hvem som nå mange år senere har iverksatt en hevnaksjon mot sønnen hans. Forholdet mellom K2 og Patricia har vært kjølig de siste månedene, men nå trenger han hennes hjelp på nytt. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2018
  Forlag: Cappelen Damm
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 379.00
  Omfang: 349 s.
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Kristiansen, Kolbjørn (fiktiv person) / Borchmann, Patricia Louise I. E. (fiktiv person) / Oslo / 1970-tallet / Roman / Kriminal
  ISBN: 978-82-02-59555-5
  Bestill i nettbutikken
 4. Graven
  Graven - Yndestad, Monika Nordland

  Selv om 17 år har gått, har ikke foreldrene til Pia Espeland gitt opp håpet om å en dag få se datteren igjen. Rett før hun forsvant oppsøkte Pia Barnevernet, men ikke alle der var denne tilliten verdig. BA-journalist Alica Bratt bestemmer seg for å nøste i saken. Monika N. Yndestad debuterte i 2013 med den prisbelønte første boken med Alice i hovedrollen, Jentene fra balletten, etterfulgt av Gapestokk. Dette er bok nummer tre med journalisten Alice Bratt i hovedrollen. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2018
  Forlag: Cappelen Damm
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 32.90
  Omfang: 1 elektronisk tekst (392 s.)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Bratt, Alice (fiktiv person) / Bergen / Roman / Kriminal
  ISBN: 978-82-02-58936-3
  Bestill i nettbutikken
 5. Avdeling 73
  Avdeling 73 - Sarenbrant, Sofie

  Politietterforsker Emma Sköld våkner opp på sykehuset etter fem måneder i koma. Hun har vært utsatt for en rideulykke. I mellomtiden har samboernes tidligere kjæreste flyttet inn i huset hennes for å hjelpe til med den lille datteren som bare var fire uker gammel da ulykken skjedde, og hun ser ut til å trives svært godt i rollen. Dess mer Emma grubler over ulykken, dess mer sikker blir hun på at hun er offer for en forbrytelse. Men hvem vil henne vondt? På intensivavdelingen har hun vært trygg, men nå er hun frisk nok til å overføres til avdeling 73. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2018
  Forlag: Cappelen Damm
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 179.00
  Omfang: 329 s.
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Sköld, Emma (fiktiv person) / Sverige - Stockholm / Roman / Kriminal
  ISBN: 978-82-02-60185-0
  Bestill i nettbutikken