Litteratur, språk - BS Mediestrøm

Fagbøker om litteratur, språk, bibliotek, journalistikk.
Biblioteksentralen
 1. Apens år
  Apens år - Smith, Patti

  Året er 2016, og det skal bli eit år som endrar alt. I februar byrjar ifølgje kinesisk astrologi apens år; ein gåtefull syklus som ber med seg brå og overraskande hendingar, uro og ugagn. Patti Smith opplever ei djup sorg ho ikkje kan flykte frå. Ho vel i staden å møte dei vonde kjenslene og skrive seg gjennom året. Smith tar oss med på ei reise frå det sørlege California til ørkenen i Arizona. Ho pendlar mellom den sjuke vennen Sam Shepard på ein gard i Kentucky og sjukehuset der vennen og mentoren Sandy Pearlman ligg i koma, og som alltid blir det også eit par turar innom New York. I denne boka smeltar fakta og fiksjon saman med poetisk meistring. Trass i sorg og håpløyse byr Smith på visdom, humor og eit urokkeleg håp om ei betre verd. Boka er illustrert med Patti Smiths eigne Polaroid-bilete. Omtala er utarbeidd av BS.
  År: 2020
  Forlag: Samlaget
  Språk: Norsk (nynorsk)
  Pris: Nkr 299.00
  Omfang: 161 sider
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Biografisk / Smith, Patti
  ISBN: 978-82-340-0173-4
  Bestill i nettbutikken
 2. Master i norsk
  Master i norsk -

  Dette er den andre av to metodebøker for deg som er masterstudent i lærerutdanningene, lektorutdanningene og i disiplinfaget norsk/nordisk. Bøkene gir steg-for-steg-instruksjoner i hvordan en skal gå fram for å skrive en masteroppgave og gir en introduksjon til ulike tema, problemstillinger og metoder. Denne boka tar for seg ulike metoder for å studere norskfaget i samfunnet og i klasserommet gjennom bruk av informanter. Det beskrives hvordan en kan gå fram for å samle inn og analysere ulike typer datamateriale, med vekt på forskning på muntlige og skriftlige aktiviteter i faget. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2020
  Forlag: Universitetsforlaget
  Språk: Flerspråklig
  Pris: Nkr 399.00
  Omfang: 253 sider
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Norsk språk - Faglig forfatterskap / Masteroppgaver : litterære virkemidler
  ISBN: 978-82-15-03571-0
  Bestill i nettbutikken
 3. Gravende journalistikk
  Gravende journalistikk -

  Boken gir en innføring i undersøkende journalistisk metode. Boken inneholder en rekke praktiske eksempler, og viser hvilke verktøy som kan brukes og hvilke utfordringer man må gjennom. Boken setter også den gravende journalistikken inn i et større samfunnsperspektiv, med spesiell vekt på utviklingen av nye digitale medier. Det diskuteres også hvordan morgendagens gravende journalistikk vil utvikle seg. Boken er skrevet for journaliststudenter og etablerte journalister. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2019
  Forlag: Kopinor
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 673.00
  Omfang: 419 sider
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Undersøkende journalistikk
  ISBN: 978-82-13-10074-8
  Bestill i nettbutikken
 4. Get Started in Mandarin Chinese
  Get Started in Mandarin Chinese - Scurfield, Elizabeth

  År: 2013
  Forlag: Hodder & Stoughton Ltd
  Språk: Flerspråklig
  Pris: Nkr 364.00
  Omfang: 1 lærebok, 1 CD
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Kinesisk språk - Mandarin - Språkkurs - For engelskspråklige / Lærebok
  ISBN: 1-4441-7480-0
  Bestill i nettbutikken
 5. The Dinosaur king and other stories
  The Dinosaur king and other stories -

  Dette er en samling av seks historier beregnet på barn som nylig har lært seg å lese engelsk. Her kan en møte Tops og vennene som legger ut på en reise for å møte dinosaurkongen, oppdage en planet laget av kake, og finne ut hva Snoot har lyst på i bursdagsgave. Etter hver historie er det aktiviteter som skal øke forståelsen, og hver samling har tips til foreldre for å støtte opp om barnets leseferdigheter. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2020
  Forlag: Oxford University Press
  Språk: Engelsk
  Pris: Nkr 178.00
  Omfang: 143 sider
  Målgruppe: Barn
  Emne: Engelsk språk - Lesebøker
  ISBN: 978-0-19-277380-7
  Bestill i nettbutikken