Lydbøker barn - BS Mediestrøm

Lydbøker for barn.
Biblioteksentralen
 1. Billy and the minpins ; & The magic finger
  Billy and the minpins ; & The magic finger - Dahl, Roald

  Billy and the minpins: Lille Billy står ved vinduet og ser mot den store, mystiske skogen. Mor roper stadig fra kjøkkenet og spør hva Billy driver på med. "Jeg er snill, mamma," sier Billy. Men på et øyeblikk bryter han alle regler og drar inn i Syndeskogen "der mange kommer inn, men ingen kommer ut!" Uhyggelige vesener følger Lille Billy forbi redselsskapningene, opp i trærne til et lilleputt-folk, og til en vill flukt på en svane. The magic finger: Ei lita jente på åtte år har en magisk finger. Når noen foretar seg noe hun ikke setter pris på, begynner det straks å klø i fingeren hennes. Da skjer det underlige ting. Familien Gregg våkner en morgen med vinger i stedet for armer. Små som fugler må de fly ut for å hente mat. De må bygge seg reir i et tre og opplever en våt og trasig natt ute. Dagen før det rare skjer, hadde familien skutt på ender. Disse blir store som mennesker og flytter inn i huset til familien Gregg. De tar opp familiens interesse for jakt og retter geværene mot dem. De lover å ikke jakte mer, og igjen bytter familien og endene roller. Familien Cooper jakter fortsatt og da klør det i den magiske fingeren. Hva som skjer med dem må vi gjette oss til. Fortelling for småskole-/mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2017
  Forlag: Penguin
  Språk: Engelsk
  Pris: Nkr 134.00
  Omfang: 1 CD (1 t, 13 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Fortelling / Fantastisk
  ISBN: 978-0-141-38745-1
  Bestill i nettbutikken
 2. Die furchtlose Nelli, die tollkühne Trude und der geheimnisvolle Nachtflieger
  Die furchtlose Nelli, die tollkühne Trude und der geheimnisvolle Nachtflieger - Reinhardt, Verena

  År: 2017
  Forlag: Hörcompany
  Språk: Tysk
  Pris: Nkr 190.00
  Omfang: 3 CD-er (4 t, 27 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Sirkus / Roman
  ISBN: 978-3-945709-56-6
  Bestill i nettbutikken
 3. La Belle Sauvage
  La Belle Sauvage - Pullman, Philip

  Elleve år gamle Malcolm lever et trygt, godt og kanskje litt kjedelig liv i et lite vertshus ved Themsen. Men Malcolms trygge tilværelse blir brått revet opp når det oppstår en konflikt mellom vitenskap, religion og politikk. Når den lille babyen Lyra dukker opp i klosteret på den andre siden av Themsen, må Malcolm legge ut på en farlig reise som vil forandre både hans og Lyras liv for alltid. Dette er den første boka i serien «Støvets bok». Fantasy for ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2017
  Forlag: Penguin
  Språk: Engelsk
  Pris: Nkr 267.00
  Omfang: 12 CD-er (13 t, 30 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Belacqua, Lyra (fiktiv person) / Roman / Fantastisk / Spenning
  ISBN: 978-1-846-57770-3
  Bestill i nettbutikken
 4. Operasjon Skipsvrak
  Operasjon Skipsvrak - Horst, Jørn Lier

  Blant vrakrester og skrot som er blitt skylt opp på stranden i Elvestad etter et kraftig uvær, finner Tiril og Oliver noe som avslører en forsøplingsskandale. I tillegg er det mye som tyder på at det ligger et gammelt skipsvrak på havbunnen utenfor Elvestad. Denne gang må Detektivbyrå nr. 2 løse mysteriet under vann. Fortellingen har et realistisk plot, spennende scener og overraskende løsninger. Oppgavesider bakerst i boka, hvor man kan finne ut om man er en god detektiv. Spenning for småskole-/mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2018
  Forlag: Lydbokforl.
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 229.00
  Omfang: 1 CD (51 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Roman / Spenning
  ISBN: 978-82-421-7494-9
  Bestill i nettbutikken
 5. Reserveprinsesse Andersen
  Reserveprinsesse Andersen - Lian, Torun

  Alice og Iver er ganske forskjellige. Iver gleder seg til å spille teater foran alle foreldrene. Alice gleder seg til skoleavslutningen er overstått. Heldigvis skal hun ikke stå på scenen og synge eller spille, det får de andre i klassen ta seg av, de som elsker å opptre. Alice er glad for at hun bare er reserve. Men så skjer det som ikke skal skje. Helene får hjernerystelse. Alice Andersen må spille prinsesse. Fortelling for småskole-/mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2018
  Forlag: Lydbokforl.
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 179.00
  Omfang: 3 CD-er (3 t, 27 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Sjenanse / Redsel / Mot : psykologi / Roman
  ISBN: 978-82-421-7446-8
  Bestill i nettbutikken