Lydbøker barn - BS Mediestrøm

Lydbøker for barn.
Biblioteksentralen
 1. Broren min er en gigantisk løgner
  Broren min er en gigantisk løgner - Patterson, James

  Bare for mor oskyld brøt Rafe alle reglene ved skolen han gikk på. Karakterkortet hans er en katastrofe. På skolen fikk han en hel haug med fiender. Nå er det lillesøsterens tur til å gå på den samme skolen. Selvfølgelig tror alle at hun er helt lik Rafe. Men hun har planer om å bevise at det er langt fra sannheten. I denne fortellingen er det Rafes plagsomme lillesøster som er fortelleren. Dette er en humoristisk fortelling om familieproblemer, kunst og vennskap. Humor for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2018
  Forlag: Lydbokforlaget
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 279.00
  Omfang: 3 CD-er (3 t, 18 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Skolen / Søsken / Roman / Humoristisk
  ISBN: 9788242174406
  Bestill i nettbutikken
 2. Nørd
  Nørd - Lystad, Mina

  Marie oppfatter seg selv som nokså klønete. Hun ser opp til den pene og kule Heddy i klassen som har tusenvis av følgere på youtube-kanalen sin, og som vet hvordan hun skal sette opp håret så det alltid ser dødsfint ut. En dag kommer læreren og sier at alle i klassen må starte sin egen youtube-kanal, fordi sosiale medier er et fag som må læres. Marie legger ut videoer av hvor klønete hun er, og plutselig gjør hun stor suksess. Alle ler av henne, men på en annen måte enn før. Marie er på en måte blitt populær, men spørsmålet er hvor langt hun er villig til å strekke det og om det er verdt det. Fortelling for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2018
  Forlag: Lydbokforl.
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 279.00
  Omfang: 3 CD-er (3 t, 4 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Videoblogging / Identitet / Sosiale medier / Roman
  ISBN: 978-82-421-7444-4
  Bestill i nettbutikken
 3. Jesus
  Jesus - Tveitereid, Knut

  Alle evangelistene i bibelen forteller Jesus-fortellingen litt på sin egen måte, som Matteus, Markus og de andre evangelistene. I denne boka vil man oppdage sin egen Jesus-fortelling. Boka er utstyrt med QR-koder som leder til videosnutter på nettet. Sakprosa for ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2018
  Forlag: KABB
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 250.00
  Omfang: 4 CD-er (3 t, 58 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Jesus Kristus
  ISBN: 978-82-306-0806-7
  Bestill i nettbutikken
 4. Diary of a wimpy kid
  Diary of a wimpy kid - Kinney, Jeff

  Greg skriver dagbok for alle sine fremtidige fans, han må bare takle mellomstadiet først. Som nummer to i en søskenflokk på tre er han skviset inn mellom en sjefete storebror og en sippete lillebror. Foreldrene er velmenende, men helt håpløse ifølge Greg. Han er ikke særlig populær på skolen, han har selv rangert seg som nr. 52 eller 53 på popularitetsskalaen. Vennene hans er nerdete og ødelegger alle hans sjanser hos det motsatte kjønn. Selvfølgelig er det aldri hans feil når noe går galt. Eller kanskje det bare er trangen til å gjøre utrolig dumme ting fordi det virker lurt der og da. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2018
  Forlag: Puffin Audiobooks
  Språk: Engelsk
  Pris: Nkr 91.00
  Omfang: 2 CD-er (2 t)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Roman / Humoristisk / Dagbok
  ISBN: 978-0-241-35571-8
  Bestill i nettbutikken
 5. Found
  Found - Coben, Harlan

  Det har gått åtte måneder siden Mickey Bolitar var vitne til farens tragiske død. Mickey ønsker desperat svar på sine mange spørsmål, men opplever at det første året på videregående skole gir ham nye problemer. Spoon er på sykehus, Rachel vil ikke fortelle hva hun mener om ham, lagkameratene på basketballaget hater ham - og så er det Emas overraskende kunngjøring: hun har en internettkjæreste som har forsvunnet. Mens han søker etter Emas savnede kjæreste, blir Mickey tvunget til å hjelpe sin erkefiende Troy Taylor med et stort problem. Mickey og vennene hans blir trukket dypere ned i mysteriene rundt Abeona Shelter og risikerer livet for å finne svar - før klimakset, da Mickey får vite sannheten om sin far. Boka er oppfølgeren til «Shelter» og «Seconds away». Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2017
  Forlag: Brilliance Audio
  Språk: Engelsk
  Pris: Nkr 120.00
  Omfang: 6 CD-er (7 t)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Bolitar, Mickey (fiktiv person) / Roman / Spenning
  ISBN: 978-1-5113-2577-6
  Bestill i nettbutikken