Lydbøker barn - BS Mediestrøm

Lydbøker for barn.
Biblioteksentralen
 1. Fotball uten grenser
  Fotball uten grenser - Samdal, Peder

  Lær mer om fotball, men også historien, kulturen og religionen rundt den. Her får man blant annet vite hvorfor det var så viktig for sørkoreanske Son Heung-min å vinne med landslaget, hvorfor Christiano Ronaldo engasjerte seg i flyktningekrisen, hva som får en norsk fotballtrener til å påta seg jobben som landslagstrener for verdens mest lukkede land eller hva som skjer når USAs kvinnelige landslagsspiller Megan Rapinoe nekter å stå oppreist under nasjonalsangen. Boka berøre også flere store temaer som krig, flukt, politikk og kjærlighet for fotballen. Sakprosa for mellom-/ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2018
  Forlag: Cappelen Damm
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 149.00
  Omfang: 1 lydfil (6 t, 50 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Fotball : kultursosiologi
  ISBN: 978-82-02-62675-4
  Bestill i nettbutikken
 2. De ville tvillingene
  De ville tvillingene - Douglas, Jozua

  Tvillingene Max og Lotte har en mamma som er hysterisk redd for alt. Hun synes egentlig tvillingene er ganske ekle og fulle av bakterier, og hun ville helst auksjonert dem bort på Finn.no. En dag bestiller Max en mystisk eliksir på nettet som kan gjøre alle skapninger til hunder. De tror egentlig det bare er tull, men da pappa tar feil av influensamedisin og eliksir, blir han faktisk til en hund. Med veldig fin pels. Dette er bare starten. Her det ingen kjære mor. Humor for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2016
  Forlag: Cappelen Damm
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 99.00
  Omfang: 1 lydfil (3 t, 34 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Tvillinger / Roman / Humoristisk
  ISBN: 978-82-02-53456-1
  Bestill i nettbutikken
 3. Jakten på Jungelens dronning
  Jakten på Jungelens dronning - Horst, Jørn Lier

  Bestefar Franz har reist til Afrika for å finne Jungelens dronning. Han sender en hemmelig beskjed til Tiril og Oliver om at han trenger hjelp. Men de vet ikke hvor bestefar er eller hva Jungelens dronning egentlig er. Detektivbyrå nr. 2 drar ut på en heseblesende og farlig jakt gjennom jungelen med den mystiske Toffen-ligaen i hælene. Dette er en aktivitetsbok hvor leseren må ta aktivt del i jakten på gullskatten ved å finne spor, løse koder og følge ledetråder. Det gjelder å ha øynene med seg, for løsningen finnes skjult i teksten og i bildene, og på de neste sidene. Fortellingen har et realistisk plot, spennende scener og overraskende løsninger. Aktivitetsbok/spenning for småskole-/mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2019
  Forlag: Canoa
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 179.00
  Omfang: 1 lydfil (60 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Fortelling / Spenning
  ISBN: 978-82-93692-21-8
  Bestill i nettbutikken
 4. Operasjon Radius
  Operasjon Radius - Horst, Jørn Lier

  Elvestad er en koselig liten by, men hver gang byen blir rammet av uforklarlige mysterier står barnedetektivene Tiril og Oliver klare for å løse saken. Sammen med sporhunden Åtto jakter de på overraskende avsløringer. Nå er det en ny og svært personlig sak på agendaen for Detektivbyrå nr. 2. Noen har stjålet sykkelen til Oliver. Det blir fort tydelig at det er en bande profesjonelle sykkeltyver på ferde, men Tiril og Oliver bestemmer seg for å stoppe dem. De finner området tyvene opererer innenfor, og nå gjenstår det bare å fakke dem. Fortellingen har et realistisk plot, spennende scener og overraskende løsninger. Bakerst i boka er det oppgavesider hvor man kan finne ut om man er en god detektiv. Spenning for småskole-/mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2019
  Forlag: Canoa
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 229.00
  Omfang: 1 lydfil (48 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Roman / Spenning
  ISBN: 978-82-93692-11-9
  Bestill i nettbutikken
 5. Havets skrekk
  Havets skrekk - Øien, Jan-Kåre

  Piggsvin har funnet en flaskepost med et brev fra en som ber om hjelp. Da er det bra at Harepus holder på å bygge en sjørøverskute. De døper den flotte skuta til Havets skrekk, og kler seg ut som sjørøvere og legger ut på tokt. Piggsvin er betenkt. Ikke kan han svømme og ikke liker han vann, og da en kjempestor gjedde er i ferd med å velte båten, ser det mørkt ut. Men de må komme seg ut til øya hvor de tror brevskriveren holder til, og de kommer helskinnet i land. De finner ingen selv om de leter og leter, men de føler likevel at noen ser på dem. Til slutt bestemmer de seg for å dra hjem igjen. Men vel om bord på skuta får de seg en overraskelse. Fortelling for førskolebarn/småskoletrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2017
  Forlag: Cappelen Damm
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 129.00
  Omfang: 1 lydfil (15 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Fortelling
  ISBN: 978-82-02-56751-4
  Bestill i nettbutikken