Lydbøker barn - BS Mediestrøm

Lydbøker for barn.
Biblioteksentralen
 1. Verdas beste julespel
  Verdas beste julespel - Robinson, Barbara

  Herdmanungane ertar og plagar, bråkar og øydelegg, naskar og stel og er dei verste ungane i heile verda. Dei er ein pest og ein plage for alle rundt seg. Men så skjer det noko. Dei rotar seg bort i kyrkja og det lokale julespelet. "Alle" på staden kjenner julespelet. Det er same prosedyre kvart år. Men ikkje denne gongen, ikkje med Herdmanungar i alle hovudroller. Fortelling for småskoletrinnet. Omtalen er utarbeidd av BS.
  År: 2018
  Forlag: KABB
  Språk: Norsk (nynorsk)
  Pris: Nkr 200.00
  Omfang: 2 CD (1 t, 45 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Jul / Teater / USA / Roman
  ISBN: 978-82-306-0834-0
  Bestill i nettbutikken
 2. Anton den store
  Anton den store - Skretting, Gudrun

  Anton Albertsen blir kjent med en jente som har innendørs svømmebasseng. Det må være toppen av lykke, tenker Anton, og får plutselig smaken på det gode liv. Dessverre prioriterer pappa å bruke de få pengene han har på bryllupet sitt, og Anton må finne kreative måter å bli rik på. Han kan f.eks. lufte hunder, gamle menn og barnebarna deres. Men et liv i jakt på luksus har sin pris, og Anton må velge mellom venner, kjærester og brusmaskiner. Fortelling for mellom-/ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2018
  Forlag: Lydbokforl.
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 279.00
  Omfang: 5 CD-er (5 t, 35 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Rikdom / Vennskap / Roman
  ISBN: 978-82-421-7449-9
  Bestill i nettbutikken
 3. Nedsmelting
  Nedsmelting - Kinney, Jeff

  Et kraftig snøfall gjør at skolen må stenge, og nabolaget til Greg Heffley forvandles til en vinterlig slagmark. Rivaliserende grupper kjemper over territorier ved å bygge massive snøborger og iscenesetter episke snøballkriger. For å overleve må Greg og bestevennen Rowley finne nye allianser, komme seg unna svikerne og de krigende gjengene i nabolaget som har gått fullstendig av hengslene. Historiene om antihelten Greg startet som tegneseriestriper på Internett, men har etter hvert kommet ut i bokform, i en tett miks av tekst og bilder. Fortelling for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2018
  Forlag: Lydbokforl.
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 279.00
  Omfang: 2 CD-er (1 t, 46 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Snø / Roman / Dagbok / Humoristisk
  ISBN: 978-82-421-7490-1
  Bestill i nettbutikken
 4. Det tynne sverdet
  Det tynne sverdet - Nilsson, Frida

  Da Sasjas mamma dør bestemmer han seg for å følge etter henne til Dødsriket. Dit får ingen levende komme. Det blir en lang og farlig reise gjennom et land som på mange måter minner om vårt, men som også er annerledes. Sasja blir venn med den gode Trine Tvefot, den modige prinsessen av Sparta samt en fra Harpyrien. Alle tre vil gjerne hjelpe Sasja til å nå målet sitt. For Sasja er ikke klar for å miste mamma, han skal hente henne tilbake. Han har kommet til Dødsriket for å overliste Døden. Dette er en fantasifull og rørende fortelling om kjærlighet, barndom, lek og naturens skjønnhet. Fortelling for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2018
  Forlag: Lydbokforl.
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 279.00
  Omfang: 8 CD-er (10 t, 12 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Døden / Vennskap / Roman / Fantastisk
  ISBN: 978-82-421-7475-8
  Bestill i nettbutikken
 5. Apokalypsegeneratoren
  Apokalypsegeneratoren - Peers, Bobbie

  William Wenton og Iscia må reise til Sahara for å hindre verdens undergang. William må bistå Avdeling for Umulig Arkeologi med en utgraving. Det har landet en mystisk kule midt i ørkenen, og det er kun William som kan løse koden som åpner den. Men William vet ikke hva som vil skje hvis han klarer det, ei heller om kula kan utløse en katastrofe. Gamle familiehemmeligheter og koder fra verdensrommet setter William på sporet av en dommedagsmaskin av apokalyptiske dimensjoner. Spenning for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2018
  Forlag: Lydbokforl.
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 299.00
  Omfang: 4 CD-er (4 t, 29 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Roman / Fantastisk / Spenning
  ISBN: 978-82-421-7451-2
  Bestill i nettbutikken