Lydbøker barn - BS Mediestrøm

Lydbøker for barn.
Biblioteksentralen
 1. Vundersmed
  Vundersmed - Townsend, Jessica

  Fantasi, nye oppdagelser og vennskap venter Morrigan Kråkh når hun flykter fra den dødelige forbannelsen og blir med i det Vunderlige selskap. De lover henne beskyttelse og tilhørighet resten av livet, men Morrigan får ikke den velkomsten hun hadde håpet på. For å gjøre ting verre har Ingenlund gått fra å være en trygg havn til å bli et farlig sted. Medlemmer av det Vunderlige selskap forsvinner, og det er noen som truer Morrigans nye venner og setter de opp mot henne. Og Esra Skrall, den ondeste mannen som noen gang har levd, vil gjøre alt for å lure Morrigan vekk fra det Vunderlige selskap. Morrigan har kanskje overvunnet den dødelige forbannelsen, bestått de farefulle prøvene og blitt med i det Vunderlige selskap, men reisen hennes har bare så vidt begynt. Dette er bok nummer to i serien Ingenlund. Fantasy for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2019
  Forlag: Vigmostad Bjørke
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 299.00
  Omfang: 1 lydfil (10 t, 40 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Roman / Fantastisk
  ISBN: 978-82-419-5046-9
  Bestill i nettbutikken
 2. Veien til nattens ende
  Veien til nattens ende - Klinge, Gunnar Furuseth

  11 år gamle Iris sliter med å håndtere farens brå død. På skolen isolerer hun seg, da en ulykke plutselig snur opp ned på alt. Iris blir tvunget ut på en reise gjennom natten der marene puster henne i nakken og sorgen flyr på brede vinger med skarpe klør. Dette er en fortelling om sorg og savn og heltemot. I en verden der porten mellom drøm og våken virkelighet står åpen må Iris risikere alt for å redde den hun er glad i, uten å se seg tilbake. Fortelling for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2019
  Forlag: Vigmostad Bjørke
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 299.00
  Omfang: 1 lydfil
  Målgruppe: Barn
  Emne: Foreldre og barn / Sorg / Savn / Mot / Roman / Fantastisk
  ISBN: 978-82-419-1922-0
  Bestill i nettbutikken
 3. Min eventyrskatt
  Min eventyrskatt - Asbjørnsen, Peter Christen

  I denne eventyrsamlingen er ti av Asbjørnsen og Moes eventyr blitt gjendiktet og fått ny tilpasset språkdrakt, slik at nye generasjoner kan få glede av historiene. I samlingen finner man blant annet: Askeladden og de gode hjelperne, Pannekaka, Bukkene Bruse med flere. Eventyr for førskolebarn/småskoletrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2019
  Forlag: Lydbokforlaget
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 269.00
  Omfang: 1 lydfil (1 t, 15 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Norske folkeeventyr / Eventyr
  ISBN: 978-82-421-6992-1
  Bestill i nettbutikken
 4. De tre mostrene
  De tre mostrene - Moe, Jørgen

  År: 2012
  Forlag: Cappelen Damm
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 15.00
  Omfang: 1 lydfil (8 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Norske folkeeventyr / Eventyr
  ISBN: 978-82-02-39742-5
  Bestill i nettbutikken
 5. Slottsmysteriet
  Slottsmysteriet - Widmark, Martin

  De to detektivene Lasse og Maja har allerede klart å løse 25 saker i Valleby, og er å regne som byens skarpeste hjerner og detektivbyrå. Denne gangen har de mottatt en eksklusiv invitasjon til sjokoladesmaking på slottet. Dersom de er villig til å satse litt penger, inneholder invitasjonen et fantastisk tilbud som lover stor uttelling. Lasse og Maja blir mistenksomme, for det hele høres for godt ut til å være sant. LasseMajas detektivbyrå må være smarte og prøve å løse mysterium nr. 26. Spenning for småskole-/mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2019
  Forlag: Cappelen Damm
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 179.00
  Omfang: 1 CD (42 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Slott / Roman / Spenning
  ISBN: 978-82-02-64495-6
  Bestill i nettbutikken