Lydbøker barn - BS Mediestrøm

Lydbøker for barn.
Biblioteksentralen
 1. Bestevennen
  Bestevennen - Mæhle, Lars

  Hver dag blir Rasmus vekket av Trym. Men en morgen dukker ikke Trym opp. Rasmus må finne ut av hva som har hendt med bestevennen sin, og går alene inn i den skumle sumpskogen. Redselen blir ikke mindre av Pappa Rex har fortalt ham om at noen har sett en rar og nifs flyvedinosaur i skogen. «Dinosaurgjengen» er et dinosaurunivers fylt med spenning og humor. Serien følger Rasmus og vennene hans på små og store eventyr. Bak i boka får man også vite litt mer om dinosaurene som er med i historien. Billedbok for førskolebarn/småskoletrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2020
  Forlag: Kagge forlag
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 99.00
  Omfang: 1 lydfil (15 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Dinosaurer / Fortelling
  ISBN: 978-82-489-2678-8
  Bestill i nettbutikken
 2. Forsvunnet
  Forsvunnet - Våhlund, Elias

  Lisa, alias Røde maske, har blitt leder for sin egen superheltgjeng. Med i gjengen har hun fått med seg klassekameratene Robert, Nick og Max. Nå må de samarbeide, selv om Lisa synes det er vanskelig å tilgi at hun ble mobbet. I Rosenhill har barn begynt å forsvinne om nettene. En etter en, forsvinner de sporløst. Folk blir mer og mer redde og sinte, og de lurer på hvorfor superheltene ikke finner barna. Samtidig forsøker Lisa å lære bort superheltkrefter til Nick og Robert, men det går heller ikke bra. Plutselig er alle mot henne. Dette er en fartsfylt fortelling om ei jente som tar saken i egne hender. Har lite tekst og mange illustrasjoner. Fortelling for småskole/mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2020
  Forlag: Kagge forlag
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 149.00
  Omfang: 1 lydfil (48 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Mobbing / Superkrefter / Roman
  ISBN: 978-82-489-2649-8
  Bestill i nettbutikken
 3. Nå heter alle Sorry
  Nå heter alle Sorry - Moeyaert, Bart

  12 år gamle Bianca er annenhver helg hos pappa og den nye kjæresten hans. De voksne mener at Bianca er vanskelig, det virker ikke som hun har lyst til å være hos dem, så derfor trenger hun ikke komme så ofte. De er mest opptatt av lillebroren hennes Alan, som er syk og har vært operert tre ganger. Bianca føler at han blir dullet med, mens hun bare blir oversett og misforstått. Bianca sier ingenting, hun er god til å tie stille, men hun tenker mye. En dag står Billie King, Biancas favorittskuespiller, midt i stua, og Bianca får hjelp til å uttrykke med ord hvordan hun har det. Fortelling for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2020
  Forlag: Cappelen Damm
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 279.00
  Omfang: 1 lydfil (2 t, 11 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Familieforhold / Skilsmisse / Hjertesykdommer - Barn / Følelser / Roman
  ISBN: 978-82-02-68761-8
  Bestill i nettbutikken
 4. En ballade om sangfugler og slanger
  En ballade om sangfugler og slanger - Collins, Suzanne

  Vi skal til Panem, 64 år før handlingen i «Dødslekene» begynner. I Capitol håper Coriolanus Snow at han vil få sjansen til heder og ære ved å bli mentor i de tiende Dødslekene. Familien hans lider, og de er avhengige av at Coriolanus klarer å utmanøvrere alle sine medstudenter så hans deltaker vinner. Han blir tildelt den laveste av de lave deltakerne, en jente fra distrikt 12. Hvert valg han tar for henne kan bli skjebnesvangert. Coriolanus begynner å føle noe for henne og må velge mellom å følge reglene og å overleve. Dystopisk roman for ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2020
  Forlag: Lydbokforlaget
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 269.00
  Omfang: 1 lydfil (17 t, 8 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Roman / Science fiction / Dystopier
  ISBN: 978-82-421-8442-9
  Bestill i nettbutikken
 5. Isbjørnmysteriet
  Isbjørnmysteriet - Norman, Mona Grivi

  Marisol og Tom reiser til Svalbard med et forskningsskip og Hanna og Theo får være med. Flere isbjørner på Svalbard er blitt funnet utsultet, og ingen forstår hvorfor. Det blir en reise Hanna og Theo sent vil glemme. De får kjøre snøskuter, se nordlys og overnatte utendørs. Men da en sulten isbjørn kommer inn i leiren deres må de finne på noe. Noen må jo han skylden for at isbjørnene ikke lenger får i seg nok mat. Bakerst i boken er det egne faktasider om isbjørner. Serien «Dyrehagedetektivene» handler om Lindegård dyrehage hvor det skjer mye mystisk. Heldigvis ordner de to dyrehagedetektivene, Hanna og Theo, opp. Spenning for småskole-/mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2020
  Forlag: Lydbokforlaget
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 179.00
  Omfang: 1 lydfil (60 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Isbjørner / Zoologiske hager / Roman / Spenning
  ISBN: 978-82-421-8374-3
  Bestill i nettbutikken