Lydbøker barn - BS Mediestrøm

Lydbøker for barn.
Biblioteksentralen
 1. Demon dentist
  Demon dentist - Walliams, David

  Mørket hadde lagt seg over byen. Og merkelige ting begynte å skje i ly av natten. Som vanlig la barna tannen de hadde mistet under puten, slik at tannfeen skulle finne den. Men morgenen etter kryr det av snegler, edderkopper og saksedyr under puta. Noe skummelt er på gang. Men hvem eller hva står bak disse onde påfunnene? Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2016
  Forlag: Harper Audio
  Språk: Engelsk
  Pris: Nkr 236.00
  Omfang: 4 CD-er (4 t, 45 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Tannleger / Roman / Humoristisk
  ISBN: 978-0-06-244397-7
  Bestill i nettbutikken
 2. The serpent's secret
  The serpent's secret - DasGupta, Sayantani

  År: 2018
  Forlag: Scholastic Audiobooks
  Språk: Engelsk
  Pris: Nkr 368.00
  Omfang: 8 CD-er (8t, 15 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Indisk mytologi / Roman / Fantastisk
  ISBN: 978-1-338-22574-7
  Bestill i nettbutikken
 3. Smuglerhuset
  Smuglerhuset - Horst, Jørn Lier

  CLUE-gjengen vil utforske det mystiske Smuglerhuset ute på Furuøya. De tar med det de trenger for en ekspedisjon, bl.a. Leo sitt nye filmkamera. Det første besøket blir mislykket. De kommer seg ikke inn i selve huset. Alle vinduer og dører er gjenspikret og sikret med kjetting og solide hengelåser. Etter å ha gått gjennom Leos filmopptak på kvelden, oppdager de et ansikt i et av loftsvinduene. Noen har stått på innsiden av Smuglerhuset og fulgt med på dem, selv om alle innganger er stengt fra utsiden. Det er ikke tvil om at Smuglerhuset rommer store hemmeligheter. Noen strekker seg tilbake til da storsmugleren William Croft bodde der, mens andre tilhører nåtiden og ikke skal frem i dagens lys. CLUE-gjengen bruker sommeren til å avsløre alt sammen. Ved å legge sammen forbokstavene i de 12 første titlene i serien får man tittelen på den siste boka i serien: Smuglerhuset. Spenning for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2019
  Forlag: Lydbokforl.
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 279.00
  Omfang: 3 CD-er (2 t, 54 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Roman / Spenning
  ISBN: 978-82-421-7501-4
  Bestill i nettbutikken
 4. The hate u give
  The hate u give - Thomas, Angie

  Seksten år gamle Starr lever i to verdener - det fattige nabolaget hvor hun er født og oppvokst og den snobbete videregående skolen i forstaden. Balansen mellom disse to blir snudd på hodet når Starr er det eneste vitnet til at hennes beste venn Kahlil blir skutt av en politimann. Det Starr sier om hendelsen kan ødelegge samfunnet der hun bor. Det kan også sette henne i livsfare. Romanen er inspirert av bevegelsen Black Lives Matter, og er en historie om fordommer og kampen for rettferdighet. Filmrettighetene til boka har blitt solgt til Fox. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2017
  Forlag: Harper Audio
  Språk: Engelsk
  Pris: Nkr 368.00
  Omfang: 9 CD-er (12 t)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Svarte kvinner - USA / Raserelasjoner / Rasisme / Politivold / Roman
  ISBN: 978-1-4708-2713-7
  Bestill i nettbutikken
 5. Bad dad
  Bad dad - Walliams, David

  Pappaer kommer i alle mulige fasonger og størrelser. Det finne tykke, tynne, høye og korte. Det finnes pappaer som er unge, gamle, smarte og dumme. Noen er tøysete, andre mer alvorlige. Noen er høylytte, mens andre er stille. Og selvfølgelig finnes det snille og slemme pappaer. Faren til Frank har blitt kastet i fengsel for å ha vært sjåfør under et bankran. Men Frank legger en plan om å få faren ut av fengselet en natt, slik at de kan levere tilbake de stjålne pengene. Men vil den onde mafiabossen Mr. Big stoppe dem? David Walliams siste roman er en fartsfylt politi- og røverhistorie. Boken inngår i BS bestselgerabonnement for barn og ungdom. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2017
  Forlag: HarperCollins
  Språk: Engelsk
  Pris: Nkr 135.00
  Omfang: 5 CD-er (5 t)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Fedre og sønner / Tyveri / Roman / Humoristisk
  ISBN: 978-0-00-825434-6
  Bestill i nettbutikken