Lydbøker barn - BS Mediestrøm

Lydbøker for barn.
Biblioteksentralen
 1. Kodeord Overlord
  Kodeord Overlord - Røssland, Tor Arve

  Andre verdenskrig raser, og Henry drømmer om å bli pilot for å kunne kjempe mot tyskerne i luften. Men han er for ung til å kunne slutte seg til de militære styrkene, og når bombene faller over London blir han evakuert til den lille byen Effingham. Når en stor militærleir reises utenfor byen, blir Henry og vennene kjent med sersjant Jimmy og mannskapet hans. Jimmy og de andre forteller dem om hemmelige kodeord og planer, og guttene føler seg nesten som ekte soldater selv. Men en morgen blir Henry arrestert av den britiske sikkerhetstjenesten MI5, mistenkt for spionasje. Boken er inspirert av en sann historie om en ung gutts liv under andre verdenskrig. Fortelling for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2020
  Forlag: Vigmostad Bjørke
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 299.00
  Omfang: 1 lydfil (5 t, 9 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Gutter / Soldater / Andre verdenskrig / Roman / Historisk
  ISBN: 978-82-419-5481-8
  Bestill i nettbutikken
 2. Sent i november
  Sent i november - Jansson, Tove

  Mummifamilien har flyttet ut av huset sitt og reist til øya med fyrhuset. Mummihuset står igjen kaldt, tomt og forlatt. Hemulen, Filifjonka og de andre vennene deres savner Mummifamilien noe fryktelig, og de bestemmer seg for å flytte inn i det tomme huset. Da må de bo der uten trygge og gode Mummimamma til å passe på alle sammen, noe som er lettere sagt enn gjort. Og kommer Mummifamilien egentlig tilbake noen gang? Billedbok for førskolebarn/mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2020
  Forlag: Cappelen Damm
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 249.00
  Omfang: 1 lydfil (4 t, 17 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Roman
  ISBN: 978-82-02-68767-0
  Bestill i nettbutikken
 3. Vilma tanndilla
  Vilma tanndilla - Hanlon, Abby

  Vilma har fått en løs tann. Det er hennes første løse tann, og hun klarer ikke å snakke eller tenke på noe annet enn tannfeen. Søknene hennes, Olivia og Lukas, blir helt oppgitt av henne. Selv sjefsskurken Gomle Grakar blir sjalu når Vilma er mer opptatt av tannfeen enn av henne. Gomle Grakar bestemmer seg for å snike til seg tannfeens jobb. Derfor må Vilma hjelpe tannfeen med å få jobben sin tilbake, samt sørge for å få penger for den løse tanna. Vilma er både tøff, smart, leken, vill, undrende, men også sårbar. Fortelling for førskolebarn/småskoletrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2020
  Forlag: Fontini
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 249.00
  Omfang: 1 lydfil (1 t, 2 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Tannfelling / Tannfeer / Fantasi / Fantasivenner / Roman
  ISBN: 978-82-02-66434-3
  Bestill i nettbutikken
 4. Jakten på trollmannens bok
  Jakten på trollmannens bok - Horst, Jørn Lier

  Den berømte tryllekunstneren Fredrik Fernando trollmannsbok forsvant for lenge siden. I den skrev han ned alle triksene sine, for eksempel hvordan sage en dame i to, og sette henne sammen igjen etterpå. Men den gamle trylletriksboka inneholder også andre svært verdifulle hemmeligheter. Tiril, Oliver og Åtto i Detektivbyrå nr. 2 tar på seg saken med å finne trollmannens bok. Dette er en aktivitetsbok hvor leseren må ta aktivt del i jakten ved å finne spor, løse koder og følge ledetråder. Det gjelder å ha øynene med seg, for løsningen finnes skjult i teksten og i bildene, og på de neste sidene. Fortellingen har et realistisk plot, spennende scener og overraskende løsninger. Spenning/aktivitetsbok for småskole-/mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2020
  Forlag: Strawberry Publishing
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 129.00
  Omfang: 1 lydfil
  Målgruppe: Barn
  Emne: Tryllekunster / Roman / Spenning / Aktivitetsbok
  ISBN: 978-82-8419-258-1
  Bestill i nettbutikken
 5. Jakten på den siste dinosauren
  Jakten på den siste dinosauren - Horst, Jørn Lier

  Tiril, Oliver og Åtto er med bestefar på en hemmelig ekspedisjon. De er i en bortgjemt dal hvor det for millioner av år siden var dinosaurer. En gang ble det laget ti dinosaurfigurer av knokler og bein som ble funnet her, og de ble dekorert med edelstener. Professor Burum har funnet ni av figurene, og nå er det bestefar og detektivenes oppdrag å finne den siste. Leseren kan også bli med på letingen ved å lete etter spor i boka, så her gjelder det å ha øynene med seg. Fortellingen har et realistisk plot, spennende scener og overraskende løsninger. Bakerst i boka er det oppgavesider hvor man kan finne ut om man er en god detektiv. Spenning for småskole-/mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2020
  Forlag: Strawberry Publishing
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 129.00
  Omfang: 1 lydfil (38 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Dinosaurer / Roman / Spenning
  ISBN: 978-82-8419-256-7
  Bestill i nettbutikken