Lydbøker voksen - BS Mediestrøm

Lydbøker for voksne.
Biblioteksentralen
 1. Vargtimen
  Vargtimen - Tangen, Geir

  Overbetjent Gabriel Fjell får en spesiell ilddåp som etterforskningsleder i Haugesund. Selvmordet til en fjorten år gammel jente ser ut til å være del av en marerittaktig trend som sprer seg blant byens ungdom og deres tilknyttning til det internasjonale nettspillet «Blue Whale challenge». Tiden er knapp for Fjell som prøver å spore opp usynlige bakmenn mens han hanskes med traumer etter at storesøsteren tok selvmord atten år tidligere. Samtidig fortsetter ungdom å ta seg gjennom 57 oppgaver, som ender i den ultimate utfordringen: å ta sitt eget liv. Dette er første bok i kriminalserien om overbetjent Gabriel Fjell og kollega Aida Ibrahim fra Kripos. Geir Tangen sto lenge bak en av Norges mest leste krimblogger, og debuterte med krimromanen Maestro i 2015. Han henter alle sine romantitler fra låter av bandet Kaizers Orchestra. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2021
  Forlag: Gyldendal
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 299.00
  Omfang: 1 lydfil (11 t, 52 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Fjell, Gabriel (fiktiv person) / Ibrahim, Aida (fiktiv person) / Haugesund / Roman / Kriminal
  ISBN: 978-82-05-55027-8
  Bestill i nettbutikken
 2. Et kurs i kjærlighet
  Et kurs i kjærlighet - Hoang, Helen

  Stella vet mye om tall og ligninger, og går heller opp i jobben som tallknuser, enn ut på byen for å for å date. Men når morens stadige hinting om barnebarn blir for påtrengende, og utsikten til å finne et godt partneremne er forsvinnenende liten, blir gode råd dyre. Og siden hun har økonomi til det, og det virker som det mest rasjonelle valget, er det nettopp det hun gjør: kontakter et eskortebyrå. Det er slik hun møter Michael, en ekspert i kjærlighetsfaget. Men hvor lenge kan man holde en profesjonell distanse, og vil ligningen gå opp til slutt? Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2020
  Forlag: Cappelen Damm
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 279.00
  Omfang: 1 lydfil (9 t, 53 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Asperger-syndrom / Roman / Kjærlighet
  ISBN: 978-82-02-68952-0
  Bestill i nettbutikken
 3. Frykt og glede
  Frykt og glede - Ålovsrud, Kristin S.

  År: 2020
  Forlag: Bladkompaniet
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 169.00
  Omfang: 1 lydfil (4 t, 48 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Lillestrøm - Sagdalen / Oslo / 1800-tallet / Serieroman / Kjærlighet / Historisk
  ISBN: 978-82-334-1482-5
  Bestill i nettbutikken
 4. Den jævla arven
  Den jævla arven - Mathisen, Olav Brekke

  Arveoppgjør kan frambringe det verste i oss, og i denne boka blir det fortalt flere utrolige historier om arvekonflikter. Forfatteren forteller bl.a. hvorfor vestkantjenta Christine byttet etternavn fra Tybring-Gjedde til Tybring-Torsk, om hvorfor telemarksbunader kan sette fyr på arvekrangler og om hvilke politiske partipreferanser mennesker som reagerer sterkest i arvekonflikter har. Vi får også høre om hvordan Veronica Orderud begynte å skrike i morens arveoppgjør. Noen av Norges ledende forskere forklarer hvorfor spørsmål om arv får fram det verste i oss. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2020
  Forlag: Kagge forlag
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 249.00
  Omfang: 1 lydfil (5t, 7 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Arveoppgjør
  ISBN: 978-82-489-2781-5
  Bestill i nettbutikken
 5. Synet av deg
  Synet av deg - Miller, Holly

  Callie jobber på kafeen til en venninne, mens hun funderer på hva hun vil gjøre med livet sitt. Joel har bestemt seg for å aldri la seg binde til noen, men da han møter Callie blir han revet med av egne følelser. Møtet mellom dem blir starten på en fantastisk tid sammen, men Joel bærer på en hemmelighet. Selv om historien bare så vidt har begynt, vet han allerede hvor den vil ende. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2020
  Forlag: Bastion
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 199.00
  Omfang: 1 lydfil (11 t, 24 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Kjærlighet / Drømmer : personlighetsutvikling / Hemmeligheter / Roman
  ISBN: 978-82-8313-396-7
  Bestill i nettbutikken