Lydbøker voksen - BS Mediestrøm

Lydbøker for voksne.
Biblioteksentralen
 1. Przewalskis hest
  Przewalskis hest - Lunde, Maja

  Romanen foregår på tre tidsplan. St. Petersburg i 1881 hvor skjelettet av en nylig drept villhest har blitt fraktet hele veien fra Mongolia til zoologen Michail. Han har ikke sett noe lignende og mener skjelettet må stamme fra selve urhesten, som alle har trodd var utryddet. Sammen med eventyreren Wolff forlater han alt som er trygt på en storstilt ekspedisjon til Mongolia. I Mongolia i 1992 arbeider veterinæren Karin med å tilbakeføre den utryddede Prezewalski-hesten fra Europa til Mongolia. Disse hestene har betydd mye for henne og nå er hun endelig nær ved å lykkes. I 2064 er Europa i oppløsning. I Norge tviholder Evi på gården sin og vil ikke flytte selv om de fleste rundt henne har forlatt sine hjem. Hun vil ikke dra, for villhoppa i innhegningen venter føll. En dag dukker det også opp en ukjent kvinne som trenger er sted å være. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2019
  Forlag: Lydbokforlaget
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 399.00
  Omfang: 12 CD-er (14 t, 17 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Klimaendringer : økologi / Przewalskihester / Mongolia / Norge / Roman
  ISBN: 978-82-421-7517-5
  Bestill i nettbutikken
 2. Tro og trass
  Tro og trass - Eidsvåg, Bjørn

  Bjørn Eidsvåg forteller om oppveksten i Sauda, karrieren og livets store spørsmål. Han sier selv han har levd et liv i tro og trass. Han kaller seg kristen, men vil være det på sin egen måte. Samtidig deler han ut spark til kirkens mørkemenn og måten de forvalter sannheten på. På bedehuset som barn møtte han den snille Jesus, men når han ble eldre forandret dette bilde seg. For å finne svar på hva det kristne budskap betyr og hvilken betydning det har for han personlig, stiller Eidsvåg spørsmålene – hva er viktig for meg, hvilke verdier navigerer jeg etter, hva har formet meg og lært meg å tro på og holder det vann? Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2019
  Forlag: Lydbokforlaget
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 299.00
  Omfang: 221 sider
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Tro : kristen dogmatikk / Biografisk / Eidsvåg, Bjørn
  ISBN: 978-82-421-8280-7
  Bestill i nettbutikken
 3. Datteren
  Datteren - Ragde, Anne Birkefeldt

  Torunn holder på å gjøre den gamle gården på Neshov til sin, samtidig som hun overtar driften av Neshov Begravelsesbyra etter Magidos død. For første gang føler Torunn seg forpliktet til gården og slekta, og hun ønsker å ta skrittet helt ut ved å skifte etternavn til Neshov. Det liker moren dårlig og den møysommelige opparbeide kontakten blir brutt med et pennestrøk. I høstferien kommer Erlend med sin danske familie. Torunn gruer seg, og det blir ikke bedre da Kai Roger kommer med to grisunger, som han mener Erlends tre barn kan ha glede av. Torunn føler seg ferdig med både griser, Erlend og Kai Roger. Den syklende vikarpresten, Frank Skår, har et godt øye til Torunn og hos han kan hun søke trøst. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2019
  Forlag: Lydbokforlaget
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 399.00
  Omfang: 7 CD-er (8 t, 38 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Familieforhold / Trondheim / Roman
  ISBN: 978-82-421-7524-3
  Bestill i nettbutikken
 4. The woman in the window
  The woman in the window - Finn, A.J.

  Anna Fox har ikke forlatt huset sitt på ti måneder. Hun vandrer fra rom til rom, fortapt i minner, den eneste kontakten hun har med omverdenen er gjennom vinduet. Der sitter hun dag etter dag og observerer naboene sine. Nysgjerrigheten hennes vekkes da familien Russell flytter inn i huset tvers over gaten. De virker som den perfekte familie, med et liv som ligner på det Anna selv hadde en gang. En kveld hører hun et høyt skrik, og tror hun ser et mord i huset til de nye naboene. Men vil noen tro på henne? Og kan hun i det hele tatt stole på sin egen hukommelse? Denne psykologiske spenningsromanen er A.J. Finns første bok. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2018
  Forlag: HarperCollins Audio
  Språk: Engelsk
  Pris: Nkr 204.00
  Omfang: 12 CD-er (13 t, 45 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: USA - New York (byen) / Roman / Spenning
  ISBN: 978-0-06-289621-6
  Bestill i nettbutikken
 5. Aldri tilgi
  Aldri tilgi - Teige, Trude

  Kajsa jobber med en TV-dokumentar om #metoo i Norge da hun får et tips om at justisministeren skal ha forgrepet seg på en kvinnelig kollega. I Kanal 4 blir en profilert sjef beskyldt for seksuelle overgrep. Både justisministeren og Kanal 4- sjefen mottar truende tekstmeldinger underskrevet Hevneren. Samtidig blir det funnet en død mann på en forfallen gård i Asker. Kajas samboer, Karsten Kjølås, prøver å finne identiteten til denne mannen. Det blir det gjort funn av torturinnretninger på gården. Så forsvinner Kanal 4-sjefen, og Kajsa oppdager at det er en sammenheng mellom han, justisministeren og gården i Asker. Dette er sjette bok med journalisten Kajsa Coren som hovedperson. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2019
  Forlag: Lydbokforlaget AS
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 379.00
  Omfang: 6 CD-er (7 t)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Coren, Kajsa (fiktiv person) / Oslo / Asker / Roman / Kriminal
  ISBN: 978-82-421-7518-2
  Bestill i nettbutikken