Lydbøker voksen - BS Mediestrøm

Lydbøker for voksne.
Biblioteksentralen
 1. Perlesøsteren
  Perlesøsteren - Riley, Lucinda

  CeCe D'Apliese har aldri følt at hun har passet inn. Etter farens brå død er hun på bristepunktet. Hun dropper ut av kunststudiene, og når søsteren Star reiser fra henne for å være sammen med kjæresten, sitter CeCe igjen alene. I ren desperasjon bestemmer hun seg for å reise til England for å nøste opp i sin egen fortid. Det eneste hun finner av ledetråder er et svart-hvitt fotografi og navnet på en kvinnelig pioner som bodde i Australia for mer enn hundre år siden. På vei til Sydney stopper CeCe på det stedet hun har følt seg mest levende - de fantastiske strendene i Krabi, Thailand. Der, sammen med alle backpackerne, treffer hun den mystiske Ace, en mann som er like ensom som henne selv og som har en hemmelighet å skjule. Dette er den fjerde boken i serien «De syv søstre». Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2018
  Forlag: Cappelen Damm
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 399.00
  Omfang: 1 CD (MP3-fomat) (20 t, 47 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Søstre / Adopsjon / Australia / Roman
  ISBN: 978-82-02-59614-9
  Bestill i nettbutikken
 2. Verden som var min
  Verden som var min - Bjørnstad, Ketil

  Ironiens og grusomhetens tiår? Kanskje det. Ketil Bjørnstad skriver om en verden der gamle paradigmer på nytt er i oppbrudd, gjennom sin personlige linse. Han flytter tilbake til Oslo etter mange år på Sørlandet, noe som kaster om kull hele livet, og prøver å finne tilbake til C. uten å møte løgn og bedrag på nytt. På verdensscenen ser han Sovjets oppløsning og Balkan-krigens utbrudd. I søkelyset står også Bill Clinton, Arne Treholt og forleggeren William Nygård – Bjørnstads venn – som skytes da han utgir Salman Rushdies «Sataniske verk» på norsk. Da årtusenet nærmer seg slutten, fornemmer Bjørnstad at undergangsstemningen brer seg i Vesten, samtidig som man er opptatt med å feste grepet om den teknologiske nyvinningen Mobiltelefonen. «Nittitallet» er tredje bind i en romansyklus som omhandler hvert enkelt tiår fra 1960-årene og frem til vår tid. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2018
  Forlag: Lydbokforl.
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 399.00
  Omfang: 23 CD-er i 2 esker (27 t, 25 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Oslo / 1990-tallet / Roman / Biografisk / Bjørnstad, Ketil
  ISBN: 978-82-421-7456-7
  Bestill i nettbutikken
 3. Codex
  Codex - Egeland, Tom

  Under en utgraving i Roma gjør arkeologer et sensasjonelt funn: I sarkofagen til en pave finner de Jesu tornekrone og en to tusen år gammel tekstsamling som kaster en nytt lys over kristendommens tilblivelse. Så blir to arkeologer funnet døde, og tornekronen og manuskriptet forsvinner. Bjørn Beltø må oppspore relikviene og avsløre morderen. Samtidig dukker det også opp en mystisk kvinne som trenger hans hjelp. Dette er den åttende boken i serien om den albino og underfundige Bjørn Beltø. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2018
  Forlag: Lydbokforl.
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 399.00
  Omfang: 9 CD-er (10 t, 47 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Beltø, Bjørn (fiktiv person) / Roman / Spenning
  ISBN: 978-82-421-7488-8
  Bestill i nettbutikken
 4. The girl with a clock for a heart
  The girl with a clock for a heart - Swanson, Peter

  Georg Foss er førti år og singel da han møter igjen ungdomskjæresten Liana Decter. Hun er forfulgt av brutale håndlangere, og trenger hjelp. Snart oppdager Georg at Liana ikke akkurat er noen uskyldighet selv, kanskje har hun til og med drept noen? Mens Georg prøver å hjelpe Diana blir han selv fanget inn i en malstrøm av løgner, hemmeligheter og mord. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2014
  Forlag: Harper Audio
  Språk: Engelsk
  Pris: Nkr 300.00
  Omfang: 7 CD-er (8 t, 45 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Roman / Spenning
  ISBN: 1-4829-9167-5
  Bestill i nettbutikken
 5. Mørke menn
  Mørke menn - Jensen, Jens Henrik

  Nils Oxen skjuler seg på en avsides fiskefarm på Jylland. Han slåss med tidligere krigstraumer og lever i konstant alarmberedskap. Han har en hemmelighet som holder han i live, men som også kan ta livet av han. Når en museumsdirektør blir drept, må han ta et valg: gå til grunne – eller gå til angrep. Dette er den andre boken i serien om Nils Oxen. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2018
  Forlag: Lydbokforl.
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 349.00
  Omfang: 13 CD-er (15 t, 27 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Oxen, Niels (fiktiv person) / Franck, Margrethe (fiktiv person) / Danmark - Jylland / Roman / Kriminal
  ISBN: 978-82-421-7467-3
  Bestill i nettbutikken