Mat, drikke - BS Mediestrøm

Fagbøker om mat og drikke, kokebøker.
Biblioteksentralen
  1. Familiemiddag
    Familiemiddag - Alfsen, Ole Martin

    Ole Martin Alfsen gir råd tid velsmakende måltider for familien, inkludert de minste. Alfsen kombinerer kokkeerfaringen med lærdom fra helsesøstre, leger og kostholdseksperter. Hvordan få babyen over fra flytende til fast føde? Hvordan lage virkelig gode og velsmakende pureer og grøt til minsten? Og hvordan klare å få til noe som alle liker på kjøkkenet, samtidig som man trakterer en ny hverdag som småbarnsfar? Boken henvender seg til alle småbarnsforeldre som ønsker råd og tips om kosthold og matglede. Omtalen er utarbeidet av BS.
    År: 2018
    Forlag: Press
    Språk: Norsk (bokmål)
    Pris: Nkr 399.00
    Omfang: 367 s.
    Målgruppe: Voksne
    Emne: Matlaging - Til barn / Barnemat : matlaging / Kokebok
    ISBN: 978-82-328-0232-6
    Bestill i nettbutikken
  2. The room on the broom cookbook
    The room on the broom cookbook - Donaldson, Julia

    År: 2018
    Forlag: Macmillan Children's Books
    Språk: Engelsk
    Pris: Nkr 155.00
    Omfang: 63 s.
    Målgruppe: Barn
    Emne: Matlaging - For barn / Kokebok
    ISBN: 978-1-5098-7628-0
    Bestill i nettbutikken
  3. God julemat for hele familien
    God julemat for hele familien -

    Her finner man 60 oppskrifter på tradisjonsrik julemat: småretter, middager, desserter, kaker, konfekt og godteri. Alle oppskriftene er utarbeidet av kokker og matskribenter, og er forklart på en enkel måte. Omtalen er utarbeidet av BS.
    År: 2018
    Forlag: Egmont
    Språk: Norsk (bokmål)
    Pris: Nkr 149.00
    Omfang: 141 s.
    Målgruppe: Voksne
    Emne: Julemat : matlaging / Kokebok
    ISBN: 978-82-429-6207-2
    Bestill i nettbutikken
  4. Pascal på norsk
    Pascal på norsk - Dupuy, Pascal

    I mer enn 30 år har den franske konditoren Pascal Dupuy levert konditorvarer i særklasse til Oslo og omegn. En viktig drivkraft for Pascal, er ønsket om å formidle de franske smakene og konditortradisjonene til nordmenn. I denne boken snur han på perspektivet: hvordan smaker de norske bake- og konditorvarene, og kan de bli enda bedre? Her finnes idéer og teknikker for å ta norske bløtkaker, rullekaker, formkaker og paier til neste nivå, gjennom fransk finesse og teknikk. Omtalen er utarbeidet av BS.
    År: 2018
    Forlag: Dinamo
    Språk: Norsk (bokmål)
    Pris: Nkr 398.00
    Omfang: 188 s.
    Målgruppe: Voksne
    Emne: Søte bakverk
    ISBN: 978-82-8071-330-8
    Bestill i nettbutikken
  5. Farmor si oppskrift
    Farmor si oppskrift - Sandvik, Ingrid

    Hvem baker de deiligste krumkakene, pynter det koseligste treet og tryller frem sprø ribbesvor hvert år? Kanskje er det farmor. Eller mormor. I denne boka har Ingrid Sandvik reist rundt for å sanke inn de beste knepene og oppskriftene for den søte juletid, med fokus på håndverk og tradisjoner. Sandvik har tidligere utkommet med boka «Farmor si oppskrift» (2017). Omtalen er utarbeidet av BS.
    År: 2018
    Forlag: Aase & Wiig
    Språk: Norsk (bokmål)
    Pris: Nkr 399.00
    Omfang: 249 s.
    Målgruppe: Voksne
    Emne: Julemat : matlaging / Kokebok
    ISBN: 978-82-690477-4-5
    Bestill i nettbutikken