Mat, drikke - BS Mediestrøm

Fagbøker om mat og drikke, kokebøker.
Biblioteksentralen
  1. Bowls
    Bowls - Olsson, Nina

    Dette er en vegetarkokebok med sunne og velsmakende «alt-i-én-skål-måltider». Mange av oppskriftene er også veganske og glutenfrie. Her finner du blant annet laksanudler, risotto med kantareller, blåbær-açaismoothie, vegansk fondue og banan-nicecream. Forfatteren har hentet inspirasjon fra hele verden og legger vekt på at måltidene skal være smakfulle, balanserte og energigivende. Omtalen er utarbeidet av BS.
    År: 2018
    Forlag: Memo
    Språk: Norsk (bokmål)
    Pris: Nkr 299.00
    Omfang: 191 s.
    Målgruppe: Voksne
    Emne: Vegetarretter : matlaging / Kokebok
    ISBN: 978-82-93493-10-5
    Bestill i nettbutikken
  2. Hummus & granateple
    Hummus & granateple - Bergum, Vidar

    «Hummus og granateple» gir en introduksjon til mat fra Tyrkia og Midtøsten. De fleste rettene i boka er basert på tradisjonelle oppskrifter. Forfatteren gir også et innblikk i hvordan rettene ble til. Her er tips til hvordan du lager et ekte mezebord, supper, noen kjøttretter og mange vegetarretter, småretter og søtsaker. Mange av oppskriftene baseres på sesongens grønnsaker og urter. Omtalen er utarbeidet av BS.
    År: 2018
    Forlag: Cappelen Damm
    Språk: Norsk (bokmål)
    Pris: Nkr 399.00
    Omfang: 247 s.
    Målgruppe: Voksne
    Emne: Matlaging - Tyrkia / Matlaging - Midtøsten / Kokebok
    ISBN: 978-82-02-56502-2
    Bestill i nettbutikken
  3. Den fleksible vegetarianer
    Den fleksible vegetarianer - Pratt, Jo

    Denne boken egner seg både for den som vil spise rene vegetarmåltider, og for den som vil spise mindre kjøtt i hverdagen, leve sunnere og være mer miljøvennlig. Boken inneholder oppskrifter på vegetariske retter, som også kan serveres med litt kjøtt, kylling eller fisk. Jo Pratt er kokk og kjøkkensjef på restauranten The Georgeous Kitchen i London. Omtalen er utarbeidet av BS.
    År: 2018
    Forlag: Gursli Berg
    Språk: Norsk (bokmål)
    Pris: Nkr 379.00
    Omfang: 189 s.
    Målgruppe: Voksne
    Emne: Vegetarretter : matlaging / Kokebok
    ISBN: 978-82-93311-39-3
    Bestill i nettbutikken
  4. Appetites for thought
    Appetites for thought - Onfray, Michel

    År: 2015
    Forlag: Reaktion
    Språk: Engelsk
    Pris: Nkr 291.00
    Omfang: 136 s.
    Målgruppe: Voksne
    Emne: Mat - Filosofi
    ISBN: 978-1-78023-445-8
    Bestill i nettbutikken
  5. Lavkarbo for alle
    Lavkarbo for alle - Hexeberg, Sofie

    Lavkarbomat passer for alle, enten man vil spise grønnere, paleo, gluten-, melke- eller sukkerfritt, tarmvennlig eller tilpasset trening. I denne boken gir lege Sofie Hexeberg og ernæringsterapeut Gunn Karin Sakariassen 100 nye næringsrike oppskrifter. Her finner man energidrikker, frokost, lunsj, middag, dessert, grønnsakretter, småretter, pålegg, snacks, sauser og oljer. Fermentert mat og kraft er også med. Det gis dessuten råd for dem som ønsker å kombinere lavkarbo med periodiske faste. Omtalen er utarbeidet av BS.
    År: 2018
    Forlag: Cappelen Damm
    Språk: Norsk (bokmål)
    Pris: Nkr 399.00
    Omfang: 181 s.
    Målgruppe: Voksne
    Emne: Lavkarbodietter : matlaging / Kokebok
    ISBN: 978-82-02-55644-0
    Bestill i nettbutikken