Mat, drikke - BS Mediestrøm

Fagbøker om mat og drikke, kokebøker.
Biblioteksentralen
  1. Tatt på fersken
    Tatt på fersken - Csango, Monica

    Denne boken har 70 oppskrifter som ikke tar hensyn til om det for mye fett, salt, sukker, for mye rødt kjøtt eller mengder med smeltet ost. Dette er oppskrifter som tar vare på matgleden og som man bare kan kose seg med. Det er oppskrifter på snacks, forretter, middager og desserter man kan nyte. Mat er en deilig trøst og oppmuntring, en glede som feirer livet. Omtalen er utarbeidet av BS.
    År: 2019
    Forlag: Gyldendal
    Språk: Norsk (bokmål)
    Pris: Nkr 399.00
    Omfang: 187 sider
    Målgruppe: Voksne
    Emne: Matlaging / Kokebok
    ISBN: 978-82-05-53013-3
    Bestill i nettbutikken
  2. Klar for keto
    Klar for keto - Johansson, Martina

    År: 2019
    Forlag: Lille måne
    Språk: Norsk (bokmål)
    Pris: Nkr 349.00
    Omfang: 176 sider
    Målgruppe: Voksne
    Emne: Lavkarbodietter : kosthold / Lavkarbodietter : matlaging
    ISBN: 978-82-93154-86-0
    Bestill i nettbutikken
  3. En smak av norsk kultur
    En smak av norsk kultur - Steffensen, Arnt

    Dette er en bok om de unike og merkelige tingene nordmenn spiser. 22 matretter ble utviklet i vikingtiden og har holdt seg helt til i dag, og boka presenterer hver av disse matrettene på humoristisk måte i sin historiske kontekst med medfølgende illustrasjoner. Det gis også informasjon om konserveringsmetoder og hvilken betydning matrettene har hatt i den norske kulturen. Omtalen er utarbeidet av BS.
    År: 2019
    Forlag: Mondå forlag AS
    Språk: Norsk (bokmål)
    Pris: Nkr 228.00
    Omfang: 121 sider
    Målgruppe: Voksne
    Emne: Mat - Norge - Kulturhistorie / Humoristisk
    ISBN: 978-82-93622-13-0
    Bestill i nettbutikken
  4. Supertorsken
    Supertorsken - Osvoll, Lise I.

    Torsken er den viktigste matfisken i Norge og er en ingrediens i mye av vår tradisjonsmat. Gjennom historien har torsken vært sentral i vår eksport av mat, og Ålesund og Kristiansund ble etablert hovedsakelig ved hjelp av penger fra torskefiske. Det er ved hjelp av torsken vi har kunnet bygge landet. Også i middelalderen var torsken sentral som proviant for vikingene når de dro på tokt. Denne boken forteller historien om hvilken rolle torsken har spilt i Norge gjennom århundrene. Sakprosa for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
    År: 2019
    Forlag: Cappelen Damm
    Språk: Norsk (bokmål)
    Pris: Nkr 279.00
    Omfang: 41 sider
    Målgruppe: Barn
    Emne: Torsk
    ISBN: 978-82-02-63051-5
    Bestill i nettbutikken
  5. Norwegian food
    Norwegian food - Steffensen, Arnt

    Dette er en bok om de unike og merkelige tingene nordmenn spiser. 22 matretter ble utviklet i vikingtiden og har holdt seg helt til i dag, og boka presenterer hver av disse matrettene på humoristisk måte i sin historiske kontekst med medfølgende illustrasjoner. Det gis også informasjon om konserveringsmetoder og hvilken betydning matrettene har hatt i den norske kulturen. Engelsk utgave. Omtalen er utarbeidet av BS.
    År: 2019
    Forlag: Mondå forlag AS
    Språk: Engelsk
    Pris: Nkr 228.00
    Omfang: 121 sider
    Målgruppe: Voksne
    Emne: Mat - Norge - Kulturhistorie / Humoristisk
    ISBN: 978-82-93622-12-3
    Bestill i nettbutikken