Musikk (CD m.m.) - BS Mediestrøm

Musikk (CD m.m.)
Biblioteksentralen
 1. Absolutt Pulverheksa
  Absolutt Pulverheksa - Aamodt, Ingunn

  «Absolutt Pulverheksa» inneholder et knippe rykende ferske pulverhits for kidsa. Her har alle karakterene fra Pulverskogen sunget inn hver sin sang, og noen av dem synger til og med duett! Alle stemmene fra lydbokuniverset er med, og det fine er at barna også kan synge med. Plata inneholder nemlig instrumentalspor av hver sang slik at man kan synge selv - som en Pulverskog-karaoke! Tekstene kan lastes ned fra www.cappelendamm.no. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2018
  Forlag: Gammafon
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 199.00
  Omfang: 1 CD (48 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne:
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken
 2. Who built the moon?
  Who built the moon? - Noel Gallagher's High Flying Birds

  Noel Gallagher har blitt kalt «den beste låtskriveren i sin generasjon» av ingen ringere enn George Martin. Platene han lagde med Oasis er de fremste klassikerne fra britpop-perioden. Siden har han markert seg som soloartist, og bandleder for Noel Gallagher's High Flying Birds. Alltid med sterke låter i bunn. «Who built the moon?» er Noel Gallaghers tredje album med High Flying Birds. Første singel fra platen er energibomben «Holy mountain», en medrivende rockelåt med blåserekke og kor. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2017
  Forlag: Sour Mash
  Språk: Engelsk
  Pris: Nkr 182.50
  Omfang: 1 CD (49 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne:
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken
 3. New eyes on Martin Luther
  New eyes on Martin Luther -

  I 2017 er det 500 år siden Martin Luther etter sigende spikret sine berømte teser på kirkedøren i Wittenburg, og med det markerte starten på reformasjonen. I den forbindelse er det høyst passende å gi et kontemporært blikk på den musikken som inspirerte Martin Luther og hans samtidige. Det er mange som har forsøkt å kombinere jazz og klassisk uten helt å lykkes. På "New eyes on Martin Luther" har ensemblene fokusert på likhetene snarere enn forskjellene, og har med det unngått overdrevent kompliserte og ekstragavante tolkninger. Et knippe meget sterke musikere med Nils Landgren i spissen har dermed funnet et perfekt møtested og lekeplass i den åpne tonaliteten i renessansemusikken. Innspillingen er et konsertopptak fra Landesfunkhaus Niedersachsen, Hannover, gjort i samarbeid med NDR kultur 29. og 30 oktober, 2016. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2017
  Forlag: ACT Music
  Språk: Flerspråklig
  Pris: Nkr 177.50
  Omfang: 1 CD (1 t, 3 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne:
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken
 4. Petters poetiske pulver
  Petters poetiske pulver - Bremnes, Ola

  Dette er Ola Bremnes' tredje Petter Dass-plate, og «Petters poetiske pulver» byr på 14 tekster av barokkpoeten fra nord. Sunget og tonesatt av Ola Bremnes, som har arbeidet med Petters poesi i over 30 år. Albumet gir et innblikk i dikterprestens mangfoldige produksjon: Her er alt fra beskrivelser av lysgangen i nord til underholdende folkelivs-skildringer og sterkt selvbiografiske sanger - inderlig, gripende, frodig og barskt. Til å hjelpe seg med dette, har han fått med Ragnhild Furebotten på fele, Tore Bruvoll på gitarer, Bjørn Andor Drage på orgel, Helge Norbakken på trommer og Gjermund Silset på bass. I tillegg var lydtekniker Are Simonsen med som tekniker og medprodusent. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2017
  Forlag: Spell musikk
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 177.50
  Omfang: 1 CD (53 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne:
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken
 5. Blank out
  Blank out - Wang, Ellen Andrea

  På sitt andre album har bassist og vokalist Ellen Andrea Wang skrevet all musikk og vært produsent. Wang har aldri vært redd for å utfordre sjangere, der hun blander pop-elementer inn i sin jazzmusikk, og «Blank out» viser en musikalsk videreutvikling av hennes særegne sound. Det har gått 3 år siden det kritikerroste debutalbumet «Diving». Kort tid etter Wangs solodebut ble hun headhuntet av trommeslagerlegenden Manu Katché til hans verdensturné. Wang har også spilt med store artister som Sting og Marilyn Mazur i tillegg til sine egne band, Pixel og EAW. Om albumet sier Ellen Andrea Wang selv: «Jeg tenker at Blank out handler om at vi noen ganger har lyst til å slette, fjerne det som er vanskelig, men det enkleste er ikke alltid det beste. Noen ganger må en stå i det og ta ansvar». Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2017
  Forlag: Jazzland
  Språk: Engelsk
  Pris: Nkr 177.50
  Omfang: 1 CD (34 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne:
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken