Psykologi - BS Mediestrøm

Fagbøker om psykologi.
Biblioteksentralen
 1. Tenk enkelt
  Tenk enkelt - Poulsen, Carina

  Carina Poulsen arbeider som psykolog, og forenkling er hennes budskap. Vi lever i en tid full av valgmuligheter, og det er lett å føle seg overveldet over alt man må ta stilling til i hverdagen. Om man følger noen enkle prinsipper for å leve i tråd med egne verdier, og lar seg styre av det som gir følelse av mening i livet, blir alt enklere. Poulsen presenterer den mentale verktøykassen man behøver for å redusere støy, og fokusere på det som virkelig betyr noe. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2018
  Forlag: Cappelen Damm
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 379.00
  Omfang: 168 s.
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Mentalhygiene
  ISBN: 978-82-02-58244-9
  Bestill i nettbutikken
 2. Operasjon sjølvdisiplin
  Operasjon sjølvdisiplin - Ravatn, Agnes

  Agnes Ravatn, tidlegare internettslave, har skrive ei sjølvhjelpsbok for alle som ikkje kan fordra sjølvhjelpsbøker, men som likevel innser at noko må endrast. Er du for eksempel ein av dei som sjekkar Facebook eller Twitter annakvart minutt, eller som tenker at du skal begynne å trene, berre ikkje akkurat i dag? Her fortel Ravatn korleis du kan overvinne distraksjonar, slutte å utsetje gjeremål, motstå freistingar og etablere gode arbeids-, kosthalds- og treningsvanar. Boka er ein praktisk og vitskapleg fundert guide som kan hjelpe deg å slutte med prokrastineringa og faktisk få noko gjort. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2018
  Forlag: Samlaget
  Språk: Norsk (nynorsk)
  Pris: Nkr 169.00
  Omfang: 107 s.
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Selvkontroll : psykologi
  ISBN: 978-82-521-9731-0
  Bestill i nettbutikken
 3. NLP
  NLP - Skagseth, Erling

  År: 2015
  Forlag: Viking forl.
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 275.00
  Omfang: 256 s.
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Nevrolingvistisk programmering
  ISBN: 978-82-999889-0-2
  Bestill i nettbutikken
 4. Selvmedfølelse
  Selvmedfølelse - Lagercrantz, Agneta

  Mange opplever det som enklere å vise omsorg, medfølelse og forståelse ovenfor andre, enn ovenfor seg selv. Overdreven selvkritikk og –bebreidelse har dessuten konsekvensen at den aktiverer hjernens faresenter, noe som kan føre til at kroppen befinner seg i konstant beredskap og gjør deg stresset, mener forfatteren. I denne boka finnes 70 tekster om hva nevrovitenskapen sier om det å være vennlig mot seg selv. Selvmedfølelse senker stressnivået, bidrar til større tillit og bedrer kommunikasjonen med andre. Slik blir det lettere å akseptere både seg selv, og sin egen respons til utfordrende livssituasjoner, som vi alle opplever før eller senere. Boken inneholder også øvelser for å trene opp evnen til selvmedfølelse. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2018
  Forlag: Cappelen Damm
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 379.00
  Omfang: 220 s.
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Selvfølelse : personlighetsutvikling
  ISBN: 978-82-02-57200-6
  Bestill i nettbutikken
 5. Samtalemagi
  Samtalemagi - Mortensen, Veronica Linea

  Boken inneholder over 1500 spørsmål, ment for å sette i gang samtaler, bli kjent med nye mennesker og bli bedre kjent med andre. Temaene spenner bredt, og spørsmålene fungerer både til hverdag og fest, i formelle og uformelle situasjoner. Omtalen er utarbeidet BS.
  År: 2018
  Forlag: Publica
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 249.00
  Omfang: 95 s.
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Samtaler : anvendt psykologi
  ISBN: 978-82-9364-152-0
  Bestill i nettbutikken