Lettlest engelsk - BS Mediestrøm

Lettlest engelsk (fag og skjønn, barn og voksne.
Biblioteksentralen
 1. The adventures of Huckleberry Finn
  The adventures of Huckleberry Finn - Twain, Mark

  Huckleberry Finn vil ikke innordne seg vanlig skikk og bruk. Han foretrekker vagabondens frie liv, hvor man må ta imot det som måtte skje av spenning og sorg. Han er på rømmen fra både sin alkoholiserte og voldelige far, og fra den eldre kvinnen som forsøker å sivilisere ham. Sammen med Jim, en rømt slave, drar han nedover Mississippi på en flåte, og opplever de utroligste miljøer og menneskeskjebner. Boken utkommer i lettlestserien Penguin Readers (nivå 2). Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2020
  Forlag: Penguin Books
  Språk: Engelsk
  Pris: Nkr 100.00
  Omfang: 63 sider
  Målgruppe: Barn
  Emne: Engelsk språk - Lesebøker / USA - Mississippi (elva)
  ISBN: 978-0-241-46329-1
  Bestill i nettbutikken
 2. Taylor Swift
  Taylor Swift - Dolan, Hannah

  Taylor Swift begynte tidlig å synge og skrive sanger. Nå er hun en verdenskjent popstjerne, men hun er også mye mer enn det. Hvordan kom hun seg dit hun er i dag? Denne boka forteller hennes livshistorie. Penguin Readers er en serie for lesere som har engelsk som fremmedspråk. Tekstene er tilpasset nivå, illustrert, og bøkene inneholder språklæringsaktiviteter. Serien består av klassisk litteratur, samtidslitteratur og sakprosa. De åtte nivåene i Penguin Readers følger det Felles europeiske rammeverket for språk. Passer for lesere fra 12-17 år. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2020
  Forlag: Penguin Books
  Språk: Engelsk
  Pris: Nkr 100.00
  Omfang: 64 sider
  Målgruppe: Barn
  Emne: Engelsk språk - Lærebøker / Swift, Taylor
  ISBN: 978-0-241-46326-0
  Bestill i nettbutikken
 3. Trolls
  Trolls - Rollason, Jane

  Boka er bygd på animasjonsfilmen “Trolls” fra 2016. Etter at bergenserne har invadert Trollbyen, drar Poppy, verdens lykkeligste troll, og den ekstremt forsiktige Branch ut på en reise for å redde sine venner. Deres oppdrag er fullt av eventyr, men også mange uhell. Spørsmålet er om dette umake paret klarer å holde ut med hverandre lenge nok til å få jobben gjort. Jane Rollason har tidligere utgitt både romaner og biografier, og hun har adaptert mange klassiske fortellinger for lesere som har engelsk som fremmedspråk. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2020
  Forlag: Scholastic
  Språk: Engelsk
  Pris: Nkr 83.00
  Omfang: 24 sider
  Målgruppe: Barn
  Emne: Engelsk språk - Lesebøker / Troll
  ISBN: 978-1-4071-8705-1
  Bestill i nettbutikken
 4. How to train your dragon
  How to train your dragon - Beddall, Fiona

  Boken er basert på filmen How to train your dragon 3, the hidden world. Sammen med Astrid har Hiccup skapt et fantastisk drageparadis. Men idyllen slår sprekker når Light Fury ankommer landsbyen. Boken har få sider og enkel tekst. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2020
  Forlag: Scholastic
  Språk: Engelsk
  Pris: Nkr 83.00
  Omfang: 32 sider
  Målgruppe: Barn
  Emne: Engelsk språk - Lesebøker / Drager (fabeldyr) / Vikinger
  ISBN: 978-1-4071-7014-5
  Bestill i nettbutikken
 5. Animal farm
  Animal farm - Orwell, George

  En kveld samles alle dyrene på Mr. Jones’ gård for å høre på en av grisene sin tale om en visjon: en verden hvor alle dyr kan leve fritt, uten det tyranniske styret til deres menneskelige eiere. Dyrene blir inspirert av filosofien hans, som får navnet animalisme, og planlegger et kupp for å ta kontroll over gården. Når Jones glemmer å fôre dyrene er revolusjonen et faktum, og dyrene jager ham og mennene hans vekk fra gården, som nå blir gjendøpt Animal Farm. Men når grisene, som de mest intelligente, tar over styringen, viser det seg at ett tyranni har blitt erstattet med et annet. Dette er en lettlest utgave for barn og ungdom. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2021
  Forlag: Barrington Stoke
  Språk: Engelsk
  Pris: Nkr 115.00
  Omfang: 246 sider
  Målgruppe: Barn
  Emne: Revolusjoner : statsformer / Diktatur : styringsformer / Roman
  ISBN: 978-1-78112-969-2
  Bestill i nettbutikken