Filmatiserte bøker - BS Mediestrøm

Filmatiserte bøker
Biblioteksentralen
 1. Uten hensikt
  Uten hensikt -

  Beck-gruppen har fått Alex Beijer som ny gruppeleder. Samtidig som Steinar må forholde seg til sin første kvinnelige sjef, og det i en stilling som han selv ønsket seg, får gruppen en sak der en 12-årig jente finner moren død nedenfor trappen hjemme. Er det en ulykke, eller ville noen alenemoren vondt? Det viser seg at jenta og moren har hemmelig identitet, og kvinnens eksmann er dermed en opplagt mistenkt, men underveis i etterforskningen tar saken flere overraskende vendinger. Serien har karakteren 7,4/10 på IMDb. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2018
  Forlag: Nordisk film
  Språk: Flerspråklig
  Pris: Nkr 189.00
  Omfang: 1 DVD (1 t, 30 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Beck, Martin (fiktiv person) - Sverige / Fjernsynsserie / Kriminal / Filmatisert bok
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken
 2. Sonnenallee
  Sonnenallee -

  Micha bor i Øst-Berlin i den lille veistubben Sonnenallee, som for det meste ligger i vest. Leiligheten er trang, naboen jobber for det hemmelige politiet, og Sovjet er Storebror. Resten av verden er fiender av folket, og Muren er en beskyttelse mot fascister. Uansett, det er 70-tallet: "mooning", Stones, trøbbel på skolen og vanskeligheter med å unnslippe politiet. Når Micha også hodestups forelsker seg i den nydelige Miriam, svever han til slike lykksalige høyder av frihetsfølelse, at resten av verden svinner. For ham og gjengen er dette den beste tiden i deres liv. Rock'n roll og passkontroll! Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2012
  Forlag: Highlight Communications
  Språk: Tysk
  Pris: Nkr 436.25
  Omfang: 1 DVD (1 t, 27 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Tyskland - Berlin - Tyskland / Spillefilm / Filmatisert bok
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken
 3. House of cards
  House of cards -

  Frank og Claire Underwood var skruppelløse i sin jakt på makt som et ektepar. De har alltid vært hverandres sterkeste allierte, men når ekteskapet vakler og deres sterke ambisjoner er motstridende viser det seg fort at de to er enda mer formidable som motstandere. Serien fikk terningkast 4 i norske aviser. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2017
  Forlag: Universal Sony Pictures Home Entertainment Nordic
  Språk: Flerspråklig
  Pris: Nkr 419.00
  Omfang: 4 Blu-ray-plater (11 t, 23 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Politikk - USA / USA - Washington (D.C.) - USA / Fjernsynsserie / Spenning / Drama / Filmatisert bok
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken
 4. Let the sunshine in
  Let the sunshine in -

  Den franske regissøren Claire Denis har tatt utgangspunkt i «Fragmenter av kjærlighetens språk» av Roland Barthes i denne bittersøte komedien om kunstneren Isabelles mer eller mindre vellykkede forsøk på å finne kjærligheten. Hun prøver seg på en rekke dater med forskjellige menn, men de er enten for innskrenket, selvopptatte, reserverte eller rett og slett sosialt tonedøve. Isabelles eskapader på kjærlighetens marked gir mange humoristiske og litt vemodige skildringer av den moderne kjærlighetens kår. Filmen fikk terningkast 2-5 av norske anmeldere. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2018
  Forlag: Storytelling Media
  Språk: Flerspråklig
  Pris: Nkr 159.00
  Omfang: 1 DVD (1 t, 34 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Kjærlighet / Dating / Frankrike - Paris - Frankrike / Spillefilm / Drama / Komedie / Filmatisert bok
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken
 5. Wonder
  Wonder -

  August er ti år gammel, og født med deformert ansikt på grunn av en genfeil. Han har gjennomgått tjuesju operasjoner, og har derfor alltid fått hjemmeundervisning av moren. Livet har vært trygt, han kjenner alle menneskene i gata der han bor og beveger seg minst mulig utenfor nærmiljøet. Nå skal han skal starte i femte klasse og foreldrene har bestemt at han skal begynne i vanlig skole. Som ventet blir overgangen til skolehverdagen tøff. Han møter både bøller og venner, folk som tror de gjør godt og de som gjør vondt med vilje, men August er en smart, sårbar, morsom og modig gutt. «Mirakel» er basert på R. J. Palacios bestselgende bok med samme tittel. Filmen har Karakteren 8,0/10 på IMDb. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2018
  Forlag: Nordisk film
  Språk: Flerspråklig
  Pris: Nkr 199.00
  Omfang: 1 Blu-ray-plate (1 t, 53 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Skolen / Misdannelser : medisin / Annerledeshet / Mobbing - USA / Spillefilm / Drama / Filmatisert bok
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken