Filmatiserte bøker - BS Mediestrøm

Filmatiserte bøker
Biblioteksentralen
 1. En apemorsom jul
  En apemorsom jul -

  Den søte lille apen og mannen med den gule hatten leker og har det morsomt mens de forbereder seg til julen. Det er bare ett problem: ingen av dem vet hva de skal gi den andre i julegave. Mannen har vanskeligheter med å lese Nils sin ønskeliste, og Nils har ingen idéer til hva han kan gi til Mannen som har alt. Rekker de å løse problemet før julaften kommer? "Ha en apekul jul" er første julefilm med den populære apen Nils. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2009
  Forlag: Universal Sony Pictures Home Entertainment Nordic AB
  Språk: Flerspråklig
  Pris: Nkr 69.00
  Omfang: 1 DVD (55 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Jul - USA / Animasjonsfilm / Filmatisert bok
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken
 2. Stephen King' s The stand
  Stephen King' s The stand -

  På et topphemmelig underjordisk laboratorium i California blir en dødelig versjon av influensaviruset spredt ved et uhell. Alle de ansatte dør umiddelbart, med unntak av politimannen Charles Champion og familien hans. De flykter fra basen, men de vet ikke at de er smittebærere og ender opp med å spre det dødelige viruset overalt hvor de drar, med ufattelige konsekvenser. Denne miniserien fra 1994, med Gary Sinise og Molly Ringwald i hovedrollene, er basert på Stephen Kings postapokalyptiske klassiker «The Stand». Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2019
  Forlag: Twentieth Century Fox Home Entertainment AB
  Språk: Flerspråklig
  Pris: Nkr 179.00
  Omfang: 1 Blu-ray-plate (6 t, 1 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Epidemier / Framtidssamfunn / USA - California - USA / Fjernsynsserie / Drama / Grøsser / Science fiction / Filmatisert bok
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken
 3. Wonder
  Wonder -

  August er ti år gammel, og født med deformert ansikt på grunn av en genfeil. Han har gjennomgått tjuesju operasjoner, og har derfor alltid fått hjemmeundervisning av moren. Livet har vært trygt, han kjenner alle menneskene i gata der han bor og beveger seg minst mulig utenfor nærmiljøet. Nå skal han skal starte i femte klasse og foreldrene har bestemt at han skal begynne i vanlig skole. Som ventet blir overgangen til skolehverdagen tøff. Han møter både bøller og venner, folk som tror de gjør godt og de som gjør vondt med vilje, men August er en smart, sårbar, morsom og modig gutt. «Mirakel» er basert på R. J. Palacios bestselgende bok med samme tittel. Filmen har Karakteren 8,0/10 på IMDb. Omtalen er utarbeidet av BS. IMPORTVARE UTEN NORSKE UNDERTEKSTER.
  År: 2018
  Forlag: [Gardners Books]
  Språk: Engelsk
  Pris: Nkr 109.00
  Omfang: 1 DVD (1 t, 48 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Skolen / Misdannelser : medisin / Annerledeshet / Mobbing - USA / Spillefilm / Drama / Filmatisert bok
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken
 4. Indecent proposal
  Indecent proposal -

  Diana og David har vært kjærester siden videregående, og holdt sammen i tykt og tynt. Men nå er de helt blakke, og de risikerer å miste Davids arkitektmesterverk av et hus. David får en lys idé om at de skal reise til Las Vegas med sine siste 5000 dollar i håp om å vinne tilbake en stor sum penger. Forsøket feiler spektakulært, men mens de er der tiltrekker Diana seg oppmerksomheten til den kjekke milliardæren John Gage. John tilbyr Diana og David en million dollar for å tilbringe en natt med Diana, og paret står overfor et vanskelig moralsk valg. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2019
  Forlag: Twentieth Century Fox Home Entertainment AB
  Språk: Flerspråklig
  Pris: Nkr 99.00
  Omfang: 1 Blu-ray-plate (1 t, 57 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Parforhold / USA - Nevada - Las Vegas - USA / Spillefilm / Drama / Kjærlighet / Filmatisert bok
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken
 5. Shrek 2
  Shrek 2 -

  År: 2018
  Forlag: Universal Sony Pictures Home Entertainment Nordic AB
  Språk: Flerspråklig
  Pris: Nkr 99.00
  Omfang: 1 DVD (1 t, 29 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Animasjonsfilm / Filmatisert bok
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken