Filmatiserte bøker - BS Mediestrøm

Filmatiserte bøker
Biblioteksentralen
 1. After
  After -

  Tessa Young er 18 år gammel, og på vei til college i en ny by. For første gang i livet skal hun klare seg selv, langt borte fra familien og ungdomskjæresten sin. Tessa er dyktig og pliktoppfyllende, og har alltid planlagt livet for lang tid fremover. Så møter hun en barsk gutt som heter Hardin, med for mange tatoveringer og piercinger, og med ett forandrer livet seg totalt. Tessa faller hardt for Hardin, og følelsene hennes blir gjengjeldt. Men Hardin skjuler en mørk hemmelighet, som setter forholdet deres på harde prøver. Dette romantiske dramaet er basert på en YA-roman av Anna Todd. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2019
  Forlag: Nordisk film distribusjon AS
  Språk: Flerspråklig
  Pris: Nkr 189.00
  Omfang: 1 DVD (1 t, 41 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Spillefilm / Drama / Kjærlighet / Spenning / Filmatisert bok
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken
 2. Den Fantastiske reisen til fakiren som gjemte seg i et Ikea-skap
  Den Fantastiske reisen til fakiren som gjemte seg i et Ikea-skap -

  Aja har levd hele livet i Mumbai, hvor han livnærer seg som gatekunstner og småsvindler. Da moren hans dør står Aja på bar bakke, og han bestemmer seg for å dra til Paris for å finne sin forsvunne far. Det første målet er IKEA-butikken, som han har drømt om å besøke siden han var liten. Her møter han Marie som han forelsker seg hodestups i. For å spare penger på overnatting, gjemmer Aja seg i et garderobeskap i butikken, og før han vet ordet av det blir han sendt av gårde til en ukjent destinasjon. Veien tilbake til Paris blir lang, men den snarrådige Aja kommer seg rundt på de mest fantasifulle måter, og opplever utrolige eventyr rundt om i verden. På veien treffer han blant andre den sudanesiske flyktningen Assefa i en lastebil, og et varig vennskap etableres. Filmen er basert på den bestselgende boka av Romain Puértolas. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2019
  Forlag: Another World Entertainment
  Språk: Flerspråklig
  Pris: Nkr 179.00
  Omfang: 1 DVD (1 t, 32 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Fakirer - Frankrike / Spillefilm / Drama / Komedie / Filmatisert bok
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken
 3. Skammerens datter
  Skammerens datter -

  Dina, familien og fyrstesønnen Nico lever på flukt fra Drakan, som er i ferd med å innta Høylandet. Davin og Nico tas til fange, og for å redde dem må Dina få hjelp fra sin ukjente far, Sezuan. Sezuan har slangens magiske evner og kan skape illusjoner. På ferden kommer Dina og faren nærmere hverandre, til tross for at moren har advart henne mot ham. Så oppdager Dina at hun har arvet noe av farens evner også. «Skammerens Datter 2 - Slangens gave» er basert på bok 2 og 3 av Lene Kaaberbøls fantasy-serie. Omtalen er utarbeidet av BS. NB! DANSK UTGAVE.
  År: 2019
  Forlag: Nordisk Film A/S
  Språk: Dansk
  Pris: Nkr 229.00
  Omfang: 1 DVD (1 t, 39 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Spillefilm / Fantastisk / Filmatisert bok
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken
 4. Skammerens datter
  Skammerens datter -

  11 år gamle Dina er datteren til skammeren, og hun har arvet sin mors evner: Når hun ser inn i noens øyne ser hun sannheten - alt de skjuler for andre. Evnene gir makt, men de er også farlige. Forbrytere hater henne, og mange ønsker å utnytte henne. Da den eneste gjenlevende arvingen til tronen urettmessig blir anklaget for mordene på resten av kongefamilien, blir Dinas mor beordret til Dunark for å få ham til å bekjenne sine synder. Dinas mor nekter å lyve, og blir fengslet. Det blir dermed Dinas oppgave å avdekke sannheten om de brutale drapene. Filmen er basert på Lene Kaaberbøls fantasy-serie. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2015
  Forlag: Nordisk Film A/S
  Språk: Flerspråklig
  Pris: Nkr 89.00
  Omfang: 1 DVD (1 t, 32 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Spillefilm / Fantastisk / Filmatisert bok
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken
 5. Galveston
  Galveston -

  Roy Cady jobber som håndlanger for en gjengleder. Nå er han syk og sjefen har ikke bruk for ham lenger, men Roy kan se langt etter sluttpakke. I stedet er eks-sjefens leiemordere ute etter ham, men morderne mislykkes med å få has på Roy, som rømmer hals over hode til Galveston i Texas. På veien plukker han opp Rocky, en ung kvinne som også er på rømmen fra Roys tidligere sjef. Sammen prøver de desperat å kvitte seg med forfølgerne og komme seg til et trygt sted, hvor de kan starte på nytt og legge fortiden bak seg. Filmen er basert på Nic Pizzolattos roman med samme tittel. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2019
  Forlag: Universal Sony Pictures Home Entertainment Nordic AB
  Språk: Flerspråklig
  Pris: Nkr 129.00
  Omfang: 1 DVD (1 t, 30 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Cady, Roy (fiktiv person) / USA - Texas - USA / Spillefilm / Action / Drama / Filmatisert bok
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken