Filmer (DVD m.m.) - BS Mediestrøm

Filmer (DVD m.m.)
Biblioteksentralen
 1. Leif GW Persson trilogy
  Leif GW Persson trilogy -

  Boksen inneholder tre miniserier basert Leif G. W. Perssons krimbøker. I «En pilgrims død» tar Lars Martin Johansson, sjef over rikskriminalpolitiet, opp igjen etterforskningen av drapet på statsminister Oluf Palme. I «Den fjerde mannen» står Sveriges rolle i en internasjonal terroristsak i fokus, når sporene i en gisselaksjon mot den vesttyske ambassaden i Stockholm i 1976 kobles mot en uløst drapsgåte fra 1989. I «Den døende detektiven» har Lars Martin Johansson knapt rukket å pensjonere seg, før han plutselig faller sammen og våkner tre dager senere på Karolinska Sjukhuset med blodpropp i hjernen. Under rekonvalesensen griper han fatt i det eneste som kan motivere ham til å holde det gående - den tretti år gamle saken om mordet på ni år gamle Yasmine. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2018
  Forlag: SF Norge
  Språk: Flerspråklig
  Pris: Nkr 169.00
  Omfang: 4 DVD-er (9 t, 40 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Johansson, Lars Martin (fiktiv person) / Sverige - Stockholm - Sverige / Fjernsynsserie / Drama / Kriminal / Filmatisert bok
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken
 2. Bergman
  Bergman -

  Jane Magnussons dokumentar tar for seg året 1957, da Ingmar Bergman fikk sitt store internasjonale gjennombrudd med «Det syvende innseglet» og «Jordbærstedet», to filmer som har blitt stående som høydepunkter i filmhistorien. I løpet av dette skjellsettende året hadde Bergman hele 6 premierer, som regissør, manusforfatter og teaterinstruktør. Det ble en legendarisk kunstnerisk triumf, men også en ekstraordinær kraftanstrengelse som hadde sine menneskelige omkostninger. I dette portrettet, hvor både familie, kjærester, medarbeidere og kjente regissører kommer til orde, har Magnusson forsøkt å fange hele personen Ingmar Bergman og belyse alle hans sider, både de fantastiske og de mindre smigrende, i et forsøk på å forstå denne store kunstneren enda bedre. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2018
  Forlag: SF Norge
  Språk: Flerspråklig
  Pris: Nkr 169.00
  Omfang: 1 DVD (1 t, 57 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: 1950-tallet / Dokumentarfilm / Bergman, Ingmar
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken
 3. The Flash
  The Flash -

  Barry Allen har et hjerte av gull og evnen til å forflytte seg med lynets hastighet, noe som kommer godt med i en by full av skurker med onde hensikter. I sesong tre lever Barry Allen et lykkelig, men farlig drømmeliv i det alternative Flashpoint-universet. Men hans erkefiende, Reverse Flash, advarer om alvorlige ettervirkninger om han blir værende der. Serien har karakteren 8,2/10 på IMDb. Omtalen er utarbeidet BS.
  År: 2017
  Forlag: Twentieth Century Fox Home Entertainment
  Språk: Flerspråklig
  Pris: Nkr 389.00
  Omfang: 4 Blu-ray-plater (16 t, 12 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Fjernsynsserie / Superhelter
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken
 4. Mamma Mia!
  Mamma Mia! -

  Boksen inneholder begge filmene om den frilynte Donna og hennes datter Sophie, som driver et gjestehus på den fiktive greske øya Kalokairi. Den første filmen, «Mamma Mia!» baserer seg på den enormt populære musikalen med samme navn, skrevet av Benny Anderson og Bjørn Ulvaeus, med utgangspunkt i deres egne ABBA-hits. Sophie skal gifte seg, og ønsker at faren skal følge henne til alteret. Problemet er at hun ikke vet hvem han er. Det er tre kandidater som er like sannsynlige, og Sophie inviterer like godt alle tre. Oppfølgerfilmen «Mamma Mia! Here We Go Again!», som er skrevet av Ol Parker, Catherine Johnson og Richard Curtis, tar opp tråden ti år etter. Sophie og Sky venter sitt første barn, og planlegger en storslått fest i den nyoppussede villaen for å hedre Donna. Alt er klappet og klart, men fra horisonten truer mørke skyer. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2018
  Forlag: Universal Sony Pictures Home Entertainment Nordic
  Språk: Flerspråklig
  Pris: Nkr 259.00
  Omfang: 2 DVD-er (3 t, 43 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Spillefilm / Komedie / Musikkfilm
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken
 5. Mamma Mia!
  Mamma Mia! -

  Ti år etter handlingen i den første filmen, venter Sophie og Sky barn. Sophie har tatt over driften av Donnas gjestehus på den greske øya Kalokairi. Hun har renovert og pusset opp villaen helt i Donnas ånd, og nå planlegger hun en storslått fest for å hedre sin mor. Sophie befinner seg ved et veiskille i livet, og dette bringer tankene tilbake til den sommeren da moren stod ved det samme veiskillet – ung, gravid, og nyslått eier av et falleferdig, gammelt hus. Forgylte minner vekkes til live, akkompagnert av ABBAs bittersøte musikk. Alt er klappet og klart for den store festen, men fra horisonten truer mørke skyer. Filmen fikk terningkast 2-4 av norske anmeldere. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2018
  Forlag: Universal Sony Pictures Home Entertainment Nordic
  Språk: Flerspråklig
  Pris: Nkr 239.00
  Omfang: 1 Blu-ray-plate (1 t, 54 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Spillefilm / Komedie / Musikkfilm
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken