Filmer (DVD m.m.) - BS Mediestrøm

Filmer (DVD m.m.)
Biblioteksentralen
 1. Unhinged
  Unhinged -

  Rachel skal kjøre sønnen Kyle til skolen, hun er stresset og risikerer å komme for sent til jobben, og ved et trafikklys krangler hun med en ukjent bilist i en pickup. Det hun ikke er klar over, er at mannen i pickup’en har både fått og gitt hard medfart her i livet. Han er en mann som har mistet alt – ekteskap, familie og jobb – og som ikke har mer igjen å tape. Konfrontasjonen med Rachel blir det siste puffet som sender ham utfor stupet, og han bestemmer seg for følge etter henne for å ta igjen en gang for alle. Snart blir Rachel og alle hun elsker utsatt for voldelige angrep av en mann som har valgt å gå ned og ta flest mulig med seg i fallet. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2020
  Forlag: Nordisk Film AS
  Språk: Flerspråklig
  Pris: Nkr 209.00
  Omfang: 1 Blu-ray-plate (1 t, 27 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Spillefilm / Spenning
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken
 2. Come away
  Come away -

  Åtte år gamle Alice, hennes rampete bror Peter og deres briljante eldre bror David lar fantasien ta dem med ut av virkeligheten i en fantastisk sommer på den engelske landsbygda. Foreldrene Jack og Rose oppmuntrer dem til å leve seg inn i drømmeverdenen sin, en verden fylt av teselskaper, piratskip og sverdkamp. Da tragedien rammer familien bestemmer Alice og Peter seg for å redde familien fra fortvilelsen ved hjelp av fantasiens kraft. Dermed er scenen satt for en fantastisk reise til Eventyrland. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2021
  Forlag: [Star Media Entertainment a.s]
  Språk: Flerspråklig
  Pris: Nkr 159.00
  Omfang: 1 Blu-ray-plate (1 t, 34 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Søsken - USA / Spillefilm / Fantastisk / Filmatisert bok
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken
 3. Force of nature
  Force of nature -

  År: 2020
  Forlag: [Star Media Entertainment a.s]
  Språk: Flerspråklig
  Pris: Nkr 159.00
  Omfang: 1 Blu-ray-plate (1 t, 39 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Ran - USA / Spillefilm / Action
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken
 4. Vår mann i Amerika
  Vår mann i Amerika -

  9. april 1940 ble Danmark angrepet av Nazi-Tyskland med krav om umiddelbar og ubetinget kapitulasjon. Regjeringen overgir seg etter få timer og begynner deretter et samarbeid med nazistene. Men på den andre siden av Atlanterhavet sitter Henrik Kauffmann, Danmarks ambassadør i Amerika, som nekter å etterkomme tyske krav. I stedet iverksetter han sitt eget samarbeid med amerikanske styresmakter på vegne av kongen, for å beseire Hitler og gi det danske folket friheten tilbake, noe som i praksis gjør ham til landsforræder. Filmen er basert på livet til Henrik Kauffmann, en av Danmarkshistoriens mest fascinerende skikkelser. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2020
  Forlag: SF Norge AS
  Språk: Flerspråklig
  Pris: Nkr 179.00
  Omfang: 1 Blu-ray-plate (1 t, 56 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Danmark - København / USA - Washington (D.C.) / Andre verdenskrig - Danmark / Spillefilm / Drama / Historisk / Biografisk / Kauffmann, Henrik
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken
 5. Om det uendelige
  Om det uendelige -

  «Om det uendelige» er en refleksjon over menneskelivet i all sin skjønnhet og grusomhet, dets patos og banalitet. Gjennom en rekke tablålignende scener stilles lett surrealistiske, men like fullt gjenkjennelige situasjoner til skue, som rommer både hverdagslige dilemmaer og eksistensielle kriser; En mann gråter på en stappfull buss, en gutt betrakter en jente som vanner en plante, tre jenter danser foran gjester på en utekafé, en prest erklærer at han har mistet troen, en mann har begått et æresdrap og angrer. Til sammen utgjør alle øyeblikkene en mosaikk over tiden og uendeligheten, slik bare Roy Andersson kan skildre den. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2021
  Forlag: SF Norge AS
  Språk: Flerspråklig
  Pris: Nkr 169.00
  Omfang: 1 DVD (1 t, 13 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Spillefilm / Drama
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken