Filmer (DVD m.m.) - BS Mediestrøm

Filmer (DVD m.m.)
Biblioteksentralen
 1. Angel of mine
  Angel of mine -

  Lizzie har sørget i sju år etter at den nyfødte datteren mistet livet i en brann. Flere år senere har hun ennå ikke fått orden på livet sitt; hun forsømmer sønnen Thomas og eksmannen begjærer full omsorgsrett. En dag blir hun oppmerksom på nabofamiliens syv år gamle datter, og får det for seg at lille Lola er hennes egen datter, som har overlevd på mirakuløst vis. Det er ting som tyder på at Lizzie ikke bare innbiller seg dette, men spørsmålet er om det er hun selv eller omverdenen som er gal. Filmen har en rating på 70% på Rotten Tomatoes. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2020
  Forlag: Universal Sony Pictures Home Entertainment Nordic AB
  Språk: Flerspråklig
  Pris: Nkr 129.00
  Omfang: 1 DVD (1 t, 34 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Spillefilm / Spenning
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken
 2. Suits
  Suits -

  «Suits» handler om et dynamisk advokatfirma i Manhattan, hvor den fremgangsrike advokaten Harvey Specter har slått seg opp som en lederskikkelse, sammen med partnerne Louis Litt og Donna Paulsen. Trioen håndterer saker på høyeste nivå ved hjelp av de dyktige medarbeiderne Alex Williams og Katrina Bennett. I siste sesong av Suits må advokatkontoret på Manhattan igjen takle usikkerhet og endring, etter at Robert Zane ofret karrieren for å redde Harvey. Samantha må nå klare seg uten sin mentor, mens Harvey innser at han ikke ønsker å miste den personen som er viktigst for ham: Donna. Serien har karakteren 8,8/10 i IMDb. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2020
  Forlag: Universal Sony Pictures Home Entertainment Nordic AB
  Språk: Flerspråklig
  Pris: Nkr 319.00
  Omfang: 3 DVD-er (7 t, 18 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Rettsvesen - USA / USA - New York (byen) - USA / Fjernsynsserie / Drama / Komedie
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken
 3. The Kill team
  The Kill team -

  Spesialsoldaten Andrew Briggman er ung og ambisiøs. Han blir utvalgt til å delta i troppen til den karismatiske sersjant Deeks, og Andrew blir helt trollbundet av sin nye lagfører. Men da en ung afghansk bonde blir drept under mistenkelige omstendigheter, begynner idolbildet å slå sprekker. Noen soldater i troppen legger ut på et rent drapstokt i det sørlige Afghanistan, og Andrew tvinges til å ta et umulig valg som vil endre ham for alltid. Filmen er regissert av Dan Krauss, og er basert på hendelser fra virkeligheten. Regissøren mottok en Oscar-nominasjon for sin dokumentarfilm med samme tittel, som handlet om en lignende hendelse i Afghanistan. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2020
  Forlag: Universal Sony Pictures Home Entertainment Nordic AB
  Språk: Flerspråklig
  Pris: Nkr 189.00
  Omfang: 1 DVD (1 t, 24 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Krigen i Afghanistan, 2001- / Afghanistan - USA / Spillefilm / Spenning / Krigsfilm
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken
 4. Flukten fra Øst-Tyskland
  Flukten fra Øst-Tyskland -

  Dette er den sanne historien om familiene Strelzyk og Wetzel, bosatt i Øst-Tyskland under den kalde krigen, som gjorde et forsøk på å flykte til vest på ekstremt dristig og kreativt vis: ved hjelp av en hjemmelaget luftballong. Konstruksjonen av ballongen måtte skje i all hemmelighet, skjult for det beryktede østtyske sikkerhetspolitiet Stasi, og selve flukten ville også bli ekstremt farlig: flere hundre ble skutt i forsøket på å flykte fra øst til vest. I 1979 fikk Stasis sikkerhetsagenter ferten av planene, og fluktforsøket ble en kamp mot klokka. Filmen har fått terningkast 4-5 i norske aviser. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2020
  Forlag: Another World Entertainment
  Språk: Flerspråklig
  Pris: Nkr 179.00
  Omfang: 1 DVD (2 t, 1 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Varmluftballonger / Tyskland (demokratisk republikk) - 1949-1990 / 1970-tallet - Tyskland / Spillefilm / Drama / Spenning / Historisk
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken
 5. De dødes tjern
  De dødes tjern -

  Lillians tvillingbror Bjørn har dødd på mystisk vis alene ved den gamle familiehytta. Et år senere tar Lillian med seg vennene Bernhard, Harald, Gabriel og Sonja til hytta en siste tur før stedet selges. Kort tid etter ankomst begynner det å skje merkelige ting: Lillian går i søvne og klarer ikke å skille mareritt fra virkelighet, og det virker som om noen eller noe jakter på dem. Til slutt blir en av dem funnet død. For over hundre år siden tok den sinnssyke Tore Gruvik livet av sin søster og hennes elskede ved Blåtjern, og det ryktes at han går igjen. Er legenden om Tore Gruvik i ferd med å bli virkelighet eller er fienden en av dem? Filmen er inspirert av romanen «De dødes tjern» av Bernhard Borge. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2020
  Forlag: SF Norge AS
  Språk: Flerspråklig
  Pris: Nkr 169.00
  Omfang: 1 DVD (1 t, 32 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Spillefilm / Grøsser / Filmatisert bok
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken