Filmer (DVD m.m.) - BS Mediestrøm

Filmer (DVD m.m.)
Biblioteksentralen
 1. After
  After -

  Tessa Young er 18 år gammel, og på vei til college i en ny by. For første gang i livet skal hun klare seg selv, langt borte fra familien og ungdomskjæresten sin. Tessa er dyktig og pliktoppfyllende, og har alltid planlagt livet for lang tid fremover. Så møter hun en barsk gutt som heter Hardin, med for mange tatoveringer og piercinger, og med ett forandrer livet seg totalt. Tessa faller hardt for Hardin, og følelsene hennes blir gjengjeldt. Men Hardin skjuler en mørk hemmelighet, som setter forholdet deres på harde prøver. Dette romantiske dramaet er basert på en YA-roman av Anna Todd. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2019
  Forlag: Nordisk film distribusjon AS
  Språk: Flerspråklig
  Pris: Nkr 189.00
  Omfang: 1 DVD (1 t, 41 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Spillefilm / Drama / Kjærlighet / Spenning / Filmatisert bok
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken
 2. Nightlight
  Nightlight -

  Covingtonskogen har i alle år vært innhyllet i mystikk, kjent for å være et sted hvor sårbare ungdommer går for å ta livet sitt. Blant lokale ungdommer verserer historiene om ungdommer som har møtt sitt endelikt i skogen, og ifølge ryktene hviler en forbannelse over stedet. Etter at kameraten deres har tatt livet sitt i skogen, begir en gruppe ungdommer seg inn i skogen for å finne ut hva som egentlig skjuler seg der. På kvelden slår de leir og morer seg med å fortelle spøkelseshistorier og skremme hverandre med lommelykter. Ting tar imidlertid en ganske skremmende vending når en demonisk kraft griper inn i leken deres. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2019
  Forlag: Another World Entertainment
  Språk: Flerspråklig
  Pris: Nkr 179.00
  Omfang: 1 DVD (1 t, 20 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Spillefilm / Grøsser
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken
 3. Tigers are not afraid
  Tigers are not afraid -

  Denne prisbelønte meksikanske grøsseren følger en gruppe foreldreløse barn som kun har hverandre å stole på når de konfronteres med tilværelsens mørkeste krefter. Ti år gamle Estrella blir foreldreløs da moren blir drept av en kriminell gjeng. Hennes eneste ønske i livet er å få den døde moren sin tilbake, men da ønsket plutselig går i oppfyllelse blir drømmen fort til et mareritt, når morens lemlestede spøkelse følger etter henne overalt. Den livredde Estrella rømmer og slår seg sammen med en bande av gatebarn, som alle har mistet sine nærmeste på grunn av den brutale krigen mellom kartellene. I den lovløse og utrygge tilværelsen på byens gater lærer Estrella fort noen beinharde realiteter, som at de døde aldri virkelig forlater deg, og at i en verden full av vold og brutalitet kan bare tigre overleve. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2019
  Forlag: Another World Entertainment
  Språk: Flerspråklig
  Pris: Nkr 179.00
  Omfang: 1 DVD (1 t, 21 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Foreldreløse barn / Gatebarn / Mexico - Mexico / Spillefilm / Grøsser / Fantastisk
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken
 4. Shoplifters
  Shoplifters -

  En gruppe mennesker lever sammen i fattigdom i et hjem i Tokyo. I sentrum for den brokete gruppen står Osamu og konen Nobuyo, hennes søster Aki, bestemor Hatsue og sønnen Shota. De livnærer seg stort sett ved Hatsues pensjon, dårlig betalte strøjobber og butikktyveri. Etter å ha vært ute og raidet butikker en dag får Osamu og Shota øye på nabojenta Yuri, som er låst ute i kulda på balkongen, og de tar henne med seg hjem. Da de innser at hun blir mishandlet hjemme, bestemmer de seg for å la henne få bli, og innvier henne i livsstilen som butikktyver. Men en stund senere blir Yuri omsider meldt savnet, og mediene kaster seg over saken. Den offentlige interessen får store konsekvenser for den utradisjonelle familien. Filmen vant gullpalmen i Cannes 2018 og fikk terningkast 5-6 av norske anmeldere. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2019
  Forlag: Another World Entertainment
  Språk: Flerspråklig
  Pris: Nkr 179.00
  Omfang: 1 DVD (1 t, 56 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Familieforhold / Fattigdom / Butikktyveri / Kidnapping / Japan - Tokyo - Japan / Spillefilm / Drama
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken
 5. Den Fantastiske reisen til fakiren som gjemte seg i et Ikea-skap
  Den Fantastiske reisen til fakiren som gjemte seg i et Ikea-skap -

  Aja har levd hele livet i Mumbai, hvor han livnærer seg som gatekunstner og småsvindler. Da moren hans dør står Aja på bar bakke, og han bestemmer seg for å dra til Paris for å finne sin forsvunne far. Det første målet er IKEA-butikken, som han har drømt om å besøke siden han var liten. Her møter han Marie som han forelsker seg hodestups i. For å spare penger på overnatting, gjemmer Aja seg i et garderobeskap i butikken, og før han vet ordet av det blir han sendt av gårde til en ukjent destinasjon. Veien tilbake til Paris blir lang, men den snarrådige Aja kommer seg rundt på de mest fantasifulle måter, og opplever utrolige eventyr rundt om i verden. På veien treffer han blant andre den sudanesiske flyktningen Assefa i en lastebil, og et varig vennskap etableres. Filmen er basert på den bestselgende boka av Romain Puértolas. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2019
  Forlag: Another World Entertainment
  Språk: Flerspråklig
  Pris: Nkr 179.00
  Omfang: 1 DVD (1 t, 32 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Fakirer - Frankrike / Spillefilm / Drama / Komedie / Filmatisert bok
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken