Filmer (DVD m.m.) - BS Mediestrøm

Filmer (DVD m.m.)
Biblioteksentralen
 1. Fra balkongen
  Fra balkongen -

  «Fra balkongen» tar deg med gjennom 12 måneder i livet til Ole Giæver og familien hans i Brochmannsgate 12A, Oslo, Norge, Europa, Jorda, Universet. Du får være med på hverdagsliv og høytider, usensurerte tankesprang, minner, fantasier og undring over livets store og små spørsmål. Tida går så alt for fort. Men hva hvis du tar en liten pause fra hverdagslivet, setter deg ned et sted med utsikt til verden og spør deg selv: Når sluttet jeg å drømme om hvem jeg skulle bli og bare ble den jeg er? Ole Giæver, som fra før har gjort seg bemerket med dokumentaren «Mot naturen», skildrer gjennomsnittsnordmannens liv med klokskap og varme. Filmen fikk terningkast 3-5 av norske anmeldere.
  År: 2019
  Forlag: Star Media Entertainment
  Språk: Flerspråklig
  Pris: Nkr 189.00
  Omfang: 1 DVD (1 t, 20 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Livet : filosofi / Familieforhold / Midtlivskriser - Menn / Oslo - Norge / Spillefilm / Drama / Komedie / Giæver, Ole
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken
 2. For vi er gutta
  For vi er gutta -

  «Mannskoret» ble startet av DumDum Boys-vokalist Prepple Houmb og flere andre for nesten femten år siden, og består i dag av 25 gode kammerater som møtes hver tirsdag for å drikke øl, fortelle vitser - og synge flerstemt av hjertens lyst. Bak lukkede dører på Kampen Bistro i Oslo kan gutta være seg selv i sin egen humoristiske frisone og synge rock og punk, og en sjelden gang litt «ordentlig musikk». I 2016 får Mannskoret sin største og mest absurde spillejobb noensinne; de skal varme opp for selveste Ozzy Osbourne Black Sabbath foran 10.000 mennesker. Men i kulissene er det trøbbel: Korets mangeårige dirigent i koret er alvorlig syk og rekker kanskje ikke den store konserten. Denne hjertevarme dokumentaren fikk terningkast 4-5 av norske anmeldere. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2019
  Forlag: Star Media Entertainment
  Språk: Norsk (bokmål)
  Pris: Nkr 189.00
  Omfang: 1 DVD (1 t, 15 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Sang / Døden / Vennskap / Dokumentarfilm / Musikkfilm
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken
 3. Stieg Larsson
  Stieg Larsson -

  Før han ble en internasjonal krimsensasjon med milleniumstrilogien, var Stieg Larsson en anerkjent og fryktet gravejournalist for aktualitetsmagasinet Expo. Larssons spesialfelt var å kartlegge og belyse det voksende nynazistiske miljøet i Sverige på 80- og 90-tallet, og for dette ble han utsatt for trusler, attentatforsøk og sjikane fra sine motstandere. Med utgangspunkt i Stieg Larssons ukjente arkiv gir denne dokumentaren en nærgående skildring av hans liv og arbeid i denne perioden. Samtidig får vi et alarmerende innblikk i en ukjent side av det svenske samfunnet, og et gripende portrett av en mann som kjempet hardt for det han trodde på. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2019
  Forlag: SF Norge
  Språk: Flerspråklig
  Pris: Nkr 169.00
  Omfang: 1 DVD (1 t, 35 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Høyreekstremisme - Sverige : politisk ideologi / Dokumentarfilm / Biografisk / Larsson, Stieg
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken
 4. Sorry to bother you
  Sorry to bother you -

  Amerikansk satire om telefonselgeren Cassius Green som oppdager en genial nøkkel til karrieremessig og personlig suksess. Etter råd fra en mer erfaren kollega lærer han seg å ta i bruk sin «hvite stemme» når han ringer potensielle kunder, og i løpet av kort tid blir han en såkalt «Power Caller» i firmaet. Den nye suksessen fører ham inn i en surrealistisk og materielt blendende verden hvor pengene flyter. Garasjen til onkelen i forstaden byttes ut med en lekker sentrumsleilighet fylt av luksusmøbler og dyre dresser, og Cassius lever herrens glade dager. Kjæresten Detroit derimot, som er en fattig performancekunstner i et hemmelig kunstnerkollektiv, deler ikke Cassius’ entusiasme for den utviklingen livet hans er i ferd med å ta. Filmen har vunnet en rekke priser og fikk terningkast 4-5 av norske anmeldere. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2019
  Forlag: Star Media Entertainment
  Språk: Flerspråklig
  Pris: Nkr 189.00
  Omfang: 1 DVD (1 t, 46 min)
  Målgruppe: Voksne
  Emne: Telefonsalg : salgsteknikk / Svarte - USA / Samfunnsklasser / Yrkeskarriere / Raserelasjoner / USA - California - Oakland - USA / Spillefilm / Komedie
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken
 5. Gordon & Paddy
  Gordon & Paddy -

  I denne sjarmerende animasjonsfilmen for de minste må skogens detektiv Gordon knekke en skikkelig nøtt. En hensynsløs nøttetyv har vært på ferde, og noen mener å ha sett den store, skumle reven lure bak trærne. Dette får de andre dyrene til å skjelve i buksene. Politimester Gordon kommer ingen vei, og vet ikke hva han skal gjøre. Han trenger en kjapp og effektiv assistent, som kan klatre i trærne. Ved en tilfeldighet kommer han over den lille musa Paddy, som viser seg å være perfekt til jobben! Sammen går de inn for å løse mysteriet og gjenvinne skogens ro. Filmen er basert på bøkene om Detektiv Gordon av Ulf Nilsson, som også står bak serien om Lillesøster kanin. Omtalen er utarbeidet av BS.
  År: 2019
  Forlag: Star Media Entertainment
  Språk: Flerspråklig
  Pris: Nkr 189.00
  Omfang: 1 DVD (1 t, 2 min)
  Målgruppe: Barn
  Emne: Animasjonsfilm
  ISBN:
  Bestill i nettbutikken